Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ "ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ" ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!



Στη βραχονησίδα Επτάνησος ανατολικά της Ρόδου απέναντι από την Λίνδο, ύστερα από πρωτοβουλία συναγωνιστών του Πυρήνα Νότιας Ρόδου, τραγουδώντας τον Εθνικό μας Ύμνο Συναγωνιστές ύψωσαν την γαλανόλευκη στο ψηλότερο σημείο. Για κάποιους διεθνιστές ανθρωπιστές είναι ένα κομμάτι πανί που για τα συμφέροντα τους θυσιάζεται στην μανία των ανέμων. Για μας είναι η Τιμή ο Όρκος που δώσαμε στην προάσπιση της Πατρίδας και του Έθνους και κοιτώντας την ακόμα και σε απομακρυσμένες βραχονησίδες μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο περί της σωτηρίας της πατρίδος και του έθνους από τους εγχώριους προδότες και τους ξένους εισβολείς!


Η Χρυσή Αυγή είχε καταστήσει σαφές και εντός του Ελληνικού Κοινοβουλίου ότι η δημιουργία γκρίζων ζωνών στις Ελληνικές βραχονησίδες δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή. Είχε επίσης τονιστεί ότι το κράτος θα πρέπει να βάλει την Ελληνική Σημαία στα Ίμια, αλλιώς θα το κάνει η Χρυσή Αυγή. Αυτό που είχαμε πει τότε, ισχύει και σήμερα


http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: