Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πέφτουν οι μάσκες: ο Καμίνης ανοίγει την κερκόπορτα στον Σόρος


Πέφτουν οι μάσκες: ο Καμίνης ανοίγει την κερκόπορτα στον Σόρος
Όπως από την πρώτη στιγμή είχε αποκαλύψει η Χρυσή Αυγή, οι «αγνές» δωρεές του εβραίου κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος προς το δήμο Θεσσαλονίκης και κατόπιν προς το δήμο Αθηναίων, δεν ήταν καθόλου τυχαίες. Υπήρξαν απλώς η απαρχή των σχεδίων του μεγάλου αυτού ανθέλλην, ώστε να παρεισφρήσει στα ελληνικά πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα.
Πρόσφατα, μέσω οργανισμού ο οποίος τελεί υπό την χρηματοδότησή του, ο Σόρος είχε εκφράσει την πρόθεση ανάληψης επενδυτικών πρωτοβουλιών, προκειμένου να ανακουφίσει εκείνους που πλήττονται από την οικονομική κρίση. Αυτή ήταν βεβαίως η πρόφαση, διότι η ακριβής επιδίωξη του δαιμόνιου κερδοσκόπου όπως αυτή αποκαλύφθηκε κατόπιν, υπήρξε η χρηματοδότηση για τη στέγαση των λαθρομεταναστών!
Το σχέδιο Σόρος φαίνεται πως αρχίζει πλέον να υλοποιείται, μετά την επαίσχυντη και πρωτοφανή απόφαση του δημάρχου της Αθήνας, να αποδεχθεί δωρεά του οργανισμού Open Society Initiative for Europe, ύψους 520.000 ευρώ. Η δωρεά αφορά την ανακαίνιση του δευτέρου ορόφου του Παλαιού Φρουραρχείου στο σταθμό Λαρίσης, όπου και θα στεγαστεί η οργάνωση του Σόρος, η οποία και θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την… ανακούφιση των μεταναστών!
Συνδετικός κρίκος μεταξύ του λαθρολάγνου Καμίνη και του στυγνού καπιταλιστή ο οποίος ευθύνεται για την εξαθλίωση αρκετών λαών εξαιτίας των κερδοσκοπικών του επιθέσεων στις οικονομίες κρατών, υπήρξε ο εκλεκτός του φίλος, Τζέφρυ Παπανδρέου. Βιτρίνα του οργανισμού, καθώς φαίνεται θα είναι η υπεύθυνη για τα Βαλκάνια, Νάζια Χουσεΐν, η οποία και θα οργανώσει το δίκτυο του Σόρος στην Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν των κερδοσκοπικών του δραστηριοτήτων, ο Σόρος δια των διαφόρων ιδρυμάτων και οργανισμών του, χρηματοδοτεί συγκεκριμένα συμφέροντα, μεταξύ άλλων το κρατίδιο των Σκοπίων και την ανθελληνική του προπαγάνδα, καθώς και «πορτοκαλί επαναστάσεις», προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιδιώξεις τους διεθνούς σιωνισμού. Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, ότι τον αντεθνικό ρόλο των ψευδοανθρωπιστικών ΜΚΟ και των «αντιρατσιστικών» αριστερίστικων οργανώσεων θα ελέγχει και θα καθοδηγεί πλέον ο Σόρος με ένα στρατηγείο του, εντός της ελληνικής επικράτειας και δη στη πόλη των Αθηνών, όπου διαβιούν εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Με απλά λόγια… τα χειρότερα έρχονται!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: