Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Βελόπουλος-Καταγγελία για Κασσελάκη: «Είναι προμηθευτής του ΔΕΔΔΗΕ η πεθερά του;»

 

Τα βέλη του κατά του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, έστρεψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατηγορώντας τον ως προϊόν πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι τίθεται θέμα ασυμβίβαστου, καθώς η μητέρα του συντρόφου του κ. Κασσελάκη σχετίζεται με εταιρεία που προμηθεύει τη ΔΕΗ.

«Ο κ. Κασσελάκης είναι ο ορισμός της οικονομικής και πολιτικής διαπλοκής», σημείωσε.

Παράλληλα, με δηκτικό ύφος επεσήμανε ότι θα ήθελε να δει τον κ. Κασσελάκη «σε πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ για την εξέγερση του Πολυτεχνείου και να φωνάζει “φονιάδες των λαών Αμερικάνο”».

Κληθείς να σχολιάσει τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, επεσήμανε ότι ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο «Μητσοτάκης πήγε να δει τον Ερντογάν “στο σπίτι της Τουρκίας”».

Όπως ισχυρίστηκε, ο κ. Μητσοτάκης «έκανε εγκληματικό λάθος», μιλώντας για διαφορές με την Τουρκία σε επίπεδο εδαφικών διεκδικήσεων και θαλάσσιων ζωνών, δηλώνοντας ότι όχι μόνο δεν πρέπει να γίνει προσφυγή στη Χάγη για τις ελληνοτουρκικές διαφορές, αλλά θα πρέπει να σταματήσει ο οποίος διάλογος με τη γείτονα χώρα,

«Ο Μητσοτάκης θέλει να μας πάει σε συνεκμετάλλευση με την Τουρκία στο Αιγαίο», σημείωσε.

https://www.mynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: