Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Πολιτική προστασία με «ύφος» απέναντι στους πολίτες που έχασαν τις περιουσίες τους!

 

Πριν λίγες ημέρες, η Ορθοδοξία γιόρταζε ότι λείπει από την κοινωνία μας. Σοφία, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη. Κι ενώ οι συνάνθρωποί μας, προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους διατηρώντας όση πίστη έχουν κρυμμένη στα έγκατα του είναι τους, και παλεύουν να βρουν την ελπίδα και τη δύναμη να σταθούν στα πόδια τους, έρχονται αντιμέτωποι με την αθλιότητα της «πολιτικής προστασίας».

Σύμφωνα με βίντεο, απεικονίζεται υπάλληλος της πολιτικής προστασίας με προκλητικό και προσβλητικό ύφος απέναντι στους πολίτες της πληγείσας περιοχής. Πόση αντοχή και ανοχή να βρουν αυτοί οι άνθρωποι μετά από τόση ταλαιπωρία που έχουν περάσει για να κατορθώσουν να απαντήσουν αναλόγως σε τέτοια αποβράσματα;

Να βλέπεις το βιος σου ρημαγμένο και ο «αρμόδιος υπάλληλος», ο «εντεταλμένος της πολιτείας» να σε αντιμετωπίζει με τέτοια σαφή απάθεια και αναισθησία.

«Δεν με απασχολεί τι ζημιές πάθατε»

Κανέναν τους δεν απασχολεί. Κανέναν εκπρόσωπο της αστικής δημοκρατίας. Ό,τι καταφέρνουν οι άνθρωποι μετά από τόσες καταστροφές, το καταφέρνουν από τη δύναμη και την προσφορά του ενός προς τον άλλο και φυσικά με τη βοήθεια του Θεού.

Α.Μ

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: