Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα Δημοκρατία και Κασσελάκης!

 

Νέα Δημοκρατία και Κασσελάκης 

Κάποιοι αφελείς εθνικοπατριώτες που ψηφίζουν Ν.Δ. για την ‘κονόμα και την “πατρίδα”, πρώτα για την ‘κονόμα και πολύ τελευταία για την Πατρίδα, πιστεύουν ότι η εκλογή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι ομοφυλόφιλος και παντρεμένος με άντρα θα τους εξασφαλίσει την εξουσία για πάντα. Δεν ξέρουν που βρίσκονται και τι αντιπροσωπεύει η σημερινή Νέα Δημοκρατία.

Προς απάντησή τους λοιπόν, μία πρώτη υπενθύμιση: 

“Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η είδηση της απαλλαγής του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Νίκου Γεωργιάδη, λόγω παραγραφής του αδικήματος της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου που αντιμετώπιζε. Μάλιστα, αυτή η παύση ποινικής δίωξης οφείλεται στο πιο πολυσυζητημένο νομοθέτημα των τελευταίων ετών, που δεν είναι άλλο από τον Ποινικό Κώδικα.” 

Για όσους δεν το ξέρουν ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ. από τον ίδιο τον Μητσοτάκη μέχρι που ξέσπασε το σκάνδαλο.

Έχουμε όμως και πιο φρέσκα νέα για τους ηθικολογούντες “εθνικόφρονες”, που χάρηκαν, ενώ θα έπρεπε να κλαίνε με την εκλογή Κασσελάκη και σας τα παραθέτουμε χωρίς σχόλια:  

“Για την ισότητα των γάμων, τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία μίλησε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης. «Αυτό που εγώ βρήκα ενδιαφέρον, όπως ξέρετε είμαι και εγώ παντρεμένος στο εξωτερικό με τον σύντροφό μου, αυτό που βρήκα ενδιαφέρον ήταν ότι το θέμα συζήτησης για τον κ. Κασσελάκη δεν ήταν ο σεξουαλικός του προσανατολισμός αλλά όλα τα υπόλοιπα. Το ότι φορούσε κοντομάνικα, αν έφαγε πρωινό, ήπιε καφέ και έχουμε μία ας πούμε καινούργια κατάσταση στην οποία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι παντρεμένος στο εξωτερικό με μία σχέση που δεν αναγνωρίζεται από την ελληνική έννομη τάξη», σημείωσε αρχικά ο Αλέξης Πατέλης μιλώντας στον Σκάι.

«Ο πρωθυπουργός είπε ότι πιστεύει στην ισότητα στο γάμο και θα το φέρει αυτό στη Βουλή. Προφανώς ο χρονισμός είναι δική του απόφαση … Το θέμα της ισότητας στο γάμο είναι ένα θέμα που θα έρθει» πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου στο Μαξίμου, Αλέξης Πατέλης ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός έκανε τον πρώτο ανοιχτά ομοφυλόφιλο υπουργό, τον κ. Γιατρομανωλάκη … Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ένας από τους δεκαεννιά βουλευτές που είχαν ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης, όταν δεν ήταν ακόμα πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.».

Αντί επιλόγου: Μη χαίρεστε, λοιπόν, για τον Κασσελάκη γιατί έχετε Πατέλη και Γιατρομανωλάκη.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: