Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ , ΤΡΕΛΛΟΣ , ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ…( Stanley Kramer)

 

Ο Ιστορικός για  την, πάλαι ποτέ, Ελληνική Κοινωνία  κινηματογράφος ΑΤΤΙΚΟΝ, δεν υπάρχη εδώ και χρόνια! Τον πυρπόλησαν “άγνωστοι” για γνωστούς λόγους! Μάλλον ο πιο γνωστός λέγεται ΜΑΛΑΚΕΙΑ και χαρακτηρίζη ακόμα  και ές αεί, τους  “διαδόχους” τους!!! 

Τόν Νοέμβριο του 1963 πήγαμε, μια παρέα φοιτητών, να δούμε σε πρώτη προβολή την, ακέραια ακόμη, καταπληκτικη κωμωδία του Stanley Kramer!!!

Αν όμως, οι δημιουργοί της ταινίας ζούσαν σήμερα, θα αναφωνούσαν:  Τσίπρα και Μητσοτάκη μάς νικήσατε… ! Πολιτικάντηδες, “ειδικοί”, καθηγητάδες, δεσποτάδες κλπ., υποκλινόμαστε βαθύτατα εμπρός σας!!! 

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ!!! 

Επιτελους! Ποιός ειναι …”ΝΑΖΙ ” ;;;

1/ Όποιος είναι μέλος μιας ομάδας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ σύμφωνα με ανάλυση των ειδήσεων, που προσεταιρίστηκαν και συχνά μετέβαλλαν ένα σύμβολο που ΔΕΝ τους ανήκει και το εμφανίζουν σαν σήμα τους;;;

2/ Όσοι διένειμαν ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ που το κράτος του Ελλαδιστάν είχε εγκαταλείψη;;;

3/ Όσοι προσπαθούσαν, απεγνωσμένα, μέσω της Συμβουλευτικής Υπηρεσίας της Χρυσής Αυγής, να εξασφαλίσουν Ιατρική Περίθαλψη,  Επίσης σε ΕΛΛΗΝΕΣ, χωρίς να ενδιαφέρονται για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις;;; (Ούτε εγώ ούτε η συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου ενδιαφερθήκαμε ποτέ !!!)

4/ Όσοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΣΘΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΗ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ;;;

5/ Όσοι ενοχλήθηκαν από μία είδηση που εμφανίσθηκε και εξαφανίσθηκε αμέσως, ότι δηλαδη κάποιοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΟΙ …ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ !!!;;;

Απορία: Από πότε έχουν, επισήμως, οι λάθρο, περιοχές στην Ελλάδα;;;

6/ Όσοι ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ τα …ΘΕΟΣΤΑΛΤΑ εμβόλια, όπως είπε ένας Μητροπολίτης και ένας άλλος, ο Μητροπολίτης Ναυπακτίας ασμένως χαρακτήρισε ως “ΝΑΖΙ” λίγο πριν αρρωστήση ο ίδιος;!

 (πολλαπλώς εμβολιασμένος υποθέτω…). Δηλαδή ο…Θεός ενέπνευσε εμβόλια, εκτός από επικίνδυνα, και ΑΧΡΗΣΤΑ επί πλέον;!

7/ Όσοι εξοργίζονται από την οργανωμένη, μαζική, προσπάθεια των πολιτικάντηδων και των τηλεορασάκηδων να αποκόψουν τήν Ελλάδα απο μίαν ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,  ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΜΟΔΟΞΙΑΣ, Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;

Συμβουλή: Πανηλίθιοι, αγράμματοι που χρησιμοποιείτε και εκτοξεύετε προς πάσαν κατεύθυνσιν τούς όρους Ναζί και Φασίστας, μάθετε πρώτα, (αν μπορήτε) τι σημαίνουν!

ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;;;

Η τρέλλα είναι πανταχού παρούσα  από ότι φαίνεται! Όλα τα γεγονότα είναι γνωστά! Από το “λεφτά υπάρχουν” του “Τζέφρυ”, μέχρι τήν επέλαση των λαθρομεταναστών του 2013 – 2015 που συνεχιζεται με αυξομειούμενους ρυθμούς, ανάλογα με τις ορέξεις και συμφέροντα των τουρκαλάδων, μέχρι το περίφημο δημοψήφισμα για το μνημόνιο του 2015 που το “έγραψε” ο Τσίπρας … (ξέρετε πού!), η τρέλλα βασιλεύη! Η Βρεττανία ως γνωστόν βγήκε από την ΕΕ με πολύ μικρή διαφορά σε ανάλογο δημοψήφισμα! Θυμάμαι τις λαοθάλασσες που διαδήλωναν με τα πλαστικά σημαιάκια εναντίον της εθνικής προδοσίας των “Πρεσπών”! Αμφιβάλλω άν το 2-3 /100 από αυτούς καταλάβαινε τι ακριβώς σήμαινε αυτή η συμφωνία! Αποτέλεσμα; πρακτικά ελάχιστο ποσοστό έχασε ο Τσίπρας από τη συμφωνία! Ο Μητσοτάκης υπερίσχυσε διοτι κατορθώθηκε να περάση (όχι αυτός, αλλά τα αφεντικά του) στις αγελαίες μάζες, το μήνυμα ότι έπρεπε να τον ψηφίσουν για να φύγη ο Τσίπρας και να διορθώση αυτός, εκείνο που οι ψηφίζοντες ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΔΙΟΡΘΩΜΑ!!! Αποτέλεσμα: Τα προβατάκια ψήφισαν, απλά, εκείνον που κατέληξε να εφαρμόζη μανιωδώς εκείνα που δεν έπρεπε να συμφωνήση ο προηγούμενος!!!  

Η ΤΡEΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΥΗ!!!

Πόσοι κατάλαβαν ότι ένα ανίερο παιχνίδι παίζεται “στην πλάτη τους”;;; Ότι οι πολιτικάντηδες και εκείνοι που χρησιμοποιούν για να περνάνε τα μηνύματα δηλαδή οι τηλεορασάκηδες είναι υπηρέτες των ίδιων αφεντικών!!! Σας δουλεύουν προβατάκια!!! Σάς έρριξαν τόν κοροιδοιό για να σας παραλύσουν με το φόβο του θανάτου καί να εφαρμόσουν το “χάραγμα”, σας φτωχαίνουν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ για να εξαφανίσουν μέσω της εσχάτης ανέχειας καθε ίχνος διανοήσεως και δυνατότητα αντιστάσεως που σας έμεινε!!! Σάς πνίγουν στην βλακεία με “ειδήσεις” που αφορούν τα οπίσθια διαφόρων “καλλονών”, πχ επιμονως υπήρχε επί ημέρες η… πληροφορία για το πόσες φορές την ημέρα συνουσιαζόταν κάποια από αυτές, για να αποσπούν τη σκέψη, δυστυχώς πολλών!! Οι σκληρά μοχθούντες εργαζόμενοι που έτυχε να γνωρίσω, θα έλεγαν :…” ο κόσμος καίγεται και το μ@@@ί χτενίζεται”!!! Όταν βλέπουμε ότι κυριολεκτικά συμβαίνει αυτό, τότε διάπλατος ανοίγεται εμπρός σας ο δρόμος για το ΤΡΕΛΛΟΚΟΜΕΙΟ!!! ΕΜΠΡΟΣ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΑ! ΟΡΜΗΣΤΕ! Η ΤΡΕΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ!!!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ…

Οι αγέλες φωνασκούντων ό,τι σύνθημα τους σερβίρουν, ποτέ δεν άλλαξαν, δεν διόρθωσαν τιποτα! Στα νεανικά μου χρόνια στην Γαλλία υπήρχε ένα απόφθεγμα: “Το οργανωμένο κουνούπι τρώη τον ανοργάνωτο Ιπποπόταμο”!

 ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ! Αφήστε τούς πολιτικάντηδες και την ψευτοδημοκρατία τους να βαυκαλίζονται με το πόσο ποσοστό έχη ο ένας ή ο άλλος στις στημένες δημοσκοπήσεις τους και στις βλακώδεις ψευτοσυζητήσεις  και δήθεν διαφωνίες!!! Όλα στημένα είναι! Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε! Απαλλαγμένοι από προδότες να οργανωνόμαστε συνεχώς!

ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ!!! Η συνοχή,  η ομοψυχία, η πίστη στον αγώνα και τα διαχρονικά ιδεώδη μας όπως τα οραματίσθηκε ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ!!! Όταν, η δυστυχία που απεργάζονται για τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ οι σκλάβοι των σιωνιστών και των ΤΡΕΛΛΩΝ της “παγκοσμιοποίησης” γίνη αφόρητη, ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗ!

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΗ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ, ΜΕΓΑΛΗ, ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ 

Κώστας Παπαδημητρίου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: