Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Βρώμικος πόλεμος της Ε.Ε. κατά της Μαρίν Λεπέν

 

Ευθεία ανάμειξη στα εσωτερικά της Γαλλίας, με πολύ βρώμικο τρόπο, πραγματοποίησε το διευθυντήριο της διεφθαρμένης Ε.Ε., διόλου τυχαία λίγες ημέρες πριν από τον κρίσιμο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με κατηγορία που διατυπώθηκε από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (Olaf), η Μαρίν Λεπέν και πρώην ευρωβουλευτές του κόμματός της κατηγορούνται για υπεξαίρεση 600.000 ευρώ περίπου από τους ευρωπαϊκούς πόρους κατά την διάρκεια της θητείας τους ως ευρωβουλευτών.

Όχι για να τα… φάνε (όπως κάνουν τα κόμματα του… «συνταγματικού τόξου»), αλλά για να τα χρησιμοποιήσουν για λόγους εθνικής πολιτικής, δηλαδή για να πληρώσουν διάφορες υποχρεώσεις του κόμματος στην Γαλλία, όπως π.χ. ενοίκια γραφείων, προπαγανδιστική εκστρατεία, κ.τ.λ.

Το κωμικοτραγικό της υποθέσεως, είναι ότι το κατηγορητήριο σχετίζεται με γεγονότα που τοποθετούνται χρονικά πριν από περισσότερο από… δέκα χρόνια, η δε «έρευνα» της Olaf ξεκίνησε το… 2016!!!

Το γιατί αυτά τα όχι απλά «περσινά», αλλά… δεκαετίας (και βάλε) «ξινά σταφύλια» επανεμφανίστηκαν στο προσκήνιο λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, είναι τόσο προφανές όσο και το… «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια»! Δικαίως, λοιπόν, η Μαρίν Λεπέν απήντησε στους όψιμους σκανδαλοθήρες ως εξής: «Έχω συνηθίσει στα βρώμικα κόλπα της ΕΕ».

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: