Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Η κ. Ζαχάροβα, η κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη και η Ελλάδα

 

Δηλώσεις σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να απελάσει 12 Ρώσσους διπλωμάτες, έκανε στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Κατ’ αρχάς, η κ. Ζαχάροβα συνέδεσε την ανακοίνωση των απελάσεων με την επίσκεψη της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν – Μητσοτακιστάν. Και σίγουρα, είναι κοινό μυστικό ότι την εντολή των απελάσεων την έδωσε η Νούλαντ και την εκτέλεσαν τα ντόπια ανδρείκελά της… 

Στο κυρίως μήνυμά της, η κ. Ζαχάροβα τόνισε ότι «Το ελληνικό κράτος που δημιουργήθηκε χάρη στη βοήθεια της Ρωσσίας (σ.σ.: αναφέρεται προφανώς στον ρόλο της Ρωσσίας στην Επανάσταση του 1821 και στην καθοριστική για την Ανεξαρτησία μας Ναυμαχία του Ναβαρίνου…) και του οποίου ο πρώτος ηγέτης ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ρωσσίας (σ.σ. ο Ιωάννης Καποδίστριας), έμεινε ουσιαστικά χωρίς διπλωματικές σχέσεις με τη χώρα μας. Εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια πίστη και κληρονομούμε την ίδια παράδοση, το αποδείξαμε και στις περσινές φωτιές…».

Κατά… σύμπτωση («γραμμή» υπογείων Μαξίμου), ΟΛΑ τα «μεγάλα» ΜΜΕ είχαν πανομοιότυπο τίτλο στις δηλώσεις της κ. Ζαχάροβα: «Νέα επίθεση της Ζαχάροβα κατά της Ελλάδας». Μόνο που άλλο είναι η προσωρινή κατοχική κυβέρνηση Μητσοτάκη (εναντίον της οποίας στράφηκε η κ. Ζαχάροβα), κι άλλο η Ελλάδα! 

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: