Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Η Ουκρανία, το ΝΑΤΟ και ο πόλεμος κατά της Ρωσσίας «μέχρι του τελευταίου Ουκρανού στρατιώτη»!

 

Οι πολεμικές επιχειρήσεις συνεχίζονται στην Ουκρανία και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν διακοπεί, παρά το ότι στην τελευταία συνάντηση των αντιπροσωπειών, που είχε γίνει στην Κωνσταντινούπολη, είχε φανεί «φως» για την επίτευξη της ειρήνης.

Είναι προφανές, ότι κάποια πλευρά δεν επιθυμεί με τίποτα την ειρήνη! Κι αυτή είναι η αμερικανική πλευρά, που κάνει ότι είναι δυνατόν για τη συνέχιση του πολέμου.

Αυτό, το ομολόγησε εξάλλου ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν, που κατά την προχθεσινή επίσκεψή του στο Κίεβο δήλωσε κυνικά, πως ο πόλεμος θα συνεχιστεί «μέχρι του τελευταίου Ουκρανού στρατιώτη»: 

«Θέλουμε να δούμε τη Ρωσσία αποδυναμωμένη σε τέτοιο βαθμό που να μην μπορεί να κάνει αντίστοιχα πράγματα όπως η εισβολή στην Ουκρανία. Η Ρωσσία έχει ήδη χάσει πολλές από τις στρατιωτικές της ικανότητες και πολλά στρατεύματα. Και δεν επιθυμούμε να καταφέρει να αποκαταστήσει γρήγορα αυτές τις ικανότητές της».

Και για να μην υπάρχει καμμιά αμφιβολία για τις προθέσεις των Αμερικανών ιμπεριαλιστών, ο ίδιος άνθρωπος , από την αεροπορική βάση «Ramstein» στη Γερμανία όπου συναντήθηκαν οι υπουργοί Άμυνας 40 χωρών, επανέφερε το θέμα της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, όταν ακόμα και ο Ζελένσκι είχε δηλώσει προ μηνός πως «πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Ουκρανία δε θα μπορέσει να προσχωρήσει στο ΝΑΤΟ»!!!

Ιδού η δήλωση – ταφόπλακα στην ειρήνη, του Όστιν:

 «Το ΝΑΤΟ θα ακολουθεί πάντα μια πολιτική ανοικτών θυρών… Δεν θα κάνω εικασίες για το τι θα ακολουθήσει… Πιστεύω ότι στο μέλλον, εάν υπάρχει πιθανότητα, η Ουκρανία θα επιδιώξει να υποβάλει ξανά αίτηση για μέλος του ΝΑΤΟ».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: