Τρίτη 26 Απριλίου 2022

Γαλλικές εκλογές: Οι αριστεροί επανεξέλεξαν τον «πρόεδρο των πλουσίων» και κράτησαν την Γαλλία στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ

 

Λίγες καθαρές κουβέντες για τις γαλλικές εκλογές… 

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από το αποτέλεσμα του Α΄ γύρου, το τελικό αποτέλεσμα θα κρινόταν -κυρίως- από την στάση των ψηφοφόρων του «ανυπότακτου» (όπως εμφανίζεται…) αριστερού Μελανσόν.


Κι όπως όλοι θυμόμαστε, το ίδιο βράδυ, ο Μελανσόν συνέστησε στους ψηφοφόρους του –και μάλιστα τρεις φορές, για να το… εμπεδώσουν- να μην δώσουν «ούτε μία ψήφο στην Λεπέν». Τουτέστιν, να ψηφίσουν τον «πρόεδρο των πλουσίων» (όπως ο ίδιος αποκαλούσε τον Μακρόν – και πολύ σωστά) και εκλεκτό του διευθυντηρίου της Ε.Ε., των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και γενικότερα των παγκόσμιων εξουσιαστών.

Κι όπως συνέστησε ο Μελανσόν, έτσι έπραξε η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό του άθλιου ρόλου της –υποτιθέμενης!- «αντισυστημικής» αριστεράς, ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση των χθεσινών αποτελεσμάτων, ο… ανυπότακτος καραγκιόζης Μελανσόν δήλωσε ξεδιάντροπα πως η επανεκλογή του σούπερ-συστημικού Μακρόν «είναι πολύ καλό νέο για την ενότητα της Γαλλίας»! 

Οι αριστεροί, λοιπόν, ήταν που επανεξέλεξαν τον «πρόεδρο των πλουσίων», κρατώντας έτσι την Γαλλία στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ! Και γι’ αυτό, δικαίως απολαμβάνουν την ευγνωμοσύνη των παγκόσμιων εξουσιαστών!

Για να μην γελιόμαστε, με όποιο πρόσωπο κι αν εμφανίζεται η αριστερά, συστημικό ή υποκριτικά «αντισυστημικό», είναι σαρξ εκ της σαρκός του συστήματος! Κι αυτό δεν αλλάζει ποτέ και πουθενά!

(ΥΓ) 1: Θυμηθείτε τον ρόλο της αριστεράς στις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. «Βασιλικότεροι του βασιλέως»!

(ΥΓ) 2: Παρεμπιπτόντως, ουσιαστικά πρόεδρος των Γάλλων εξελέγη η Λεπέν, καθώς η τυπική επανεκλογή του Μακρόν επιτεύχθηκε χάρη στις ψήφους των εκατομμυρίων… ιμιτασιόν Γάλλων, δηλαδή των Αφρικανών που έχουν αποκτήσει την γαλλική υπηκοότητα. Ψήφοι που έπεσαν «μονοκούκι» υπέρ του Μακρόν…  

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: