Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, «άριστο-η» θα βρεις!

 

Μα τι κακό είναι αυτό που συμβαίνει στην Μπανανία Ελλαδιστάν! Κι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, «άριστο-η» θα βρεις!

Με αφορμή, λοιπόν, τη σύλληψη και την άσκηση ποινικής δίωξης απ’ το FBI του John Hanick για παραβίαση των κυρώσεων στη Ρωσσία, λόγω σχέσεών του με τον Ρώσσο μεγιστάνα Μαλοφέγιεφ, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Μαλοφέγεφ είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να στήσει τηλεοπτικό δίκτυο στην Ελλάδα, που να απηχεί τις ρωσσικές θέσεις.

Ως «άνθρωπος του Μαλοφέγιεφ» στην Ελλάδα, χαρακτηρίστηκε ο εφοπλιστής Καραγιώργης και λόγω της ανάμειξης του Βαξεβάνη με τον όμιλο Hellas Net, επιχειρήθηκε από τον Κούλη και τα τσιράκια του η σύνδεση του όλου «φιλορωσσικού» εγχειρήματος με τον… ΣΥΡΙΖΑ. «Φιλορωσσικό» δίκτυο με τον ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου η αμερικανόδουλη κυβέρνησή κατέστρεψε τις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις το 2018, απελαύνοντας τέσσερις Ρώσσους διπλωμάτες, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία! 

Μόνο που «το έξυπνο πουλί, από τη μύτη πιάστηκε»! Όπως, λοιπόν, αποκαλύπτεται τώρα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ενός από τα βασικά κανάλια του «φιλορωσσικού» ομίλου Καραγιώργη, με την επωνυμία Αλφα τηλεόραση Β. Ελλάδος, ήταν η… «άριστη» νυν εκπρόσωπος τύπου της Νουδούλας, Έλενα Σώκου! 

Ηθικόν δίδαγμα: όπου υπάρχει… μάσα, οι «άριστοι-ες» είναι μέσα!

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: