Κυριακή 24 Απριλίου 2022

Έξαλλος ο Μητσοτάκης! Εκτός από την Αγγλία, και οι λαθρομετανάστες που θα αριβάρουν στην Δανία, θα καταλήγουν στην… Ρουάντα!

 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Βρετανία υπέγραψε συμφωνία με την Ρουάντα, για να προωθεί εκεί όσους λαθρομετανάστες πατήσουν επί βρετανικού εδάφους, μέχρι που να αποφανθούν οι υπηρεσίες της για τα αιτήματα ασύλου. Μάλιστα, πλήρωσε και με 144 εκατομμύρια ευρώ την Ρουάντα, για τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών…

Τώρα, ακολουθεί το βρετανικό παράδειγμα και η Δανία! Βέβαια, από πέρυσι, η Δανία είχε ψηφίσει νόμο που υποχρεώνει τους λαθρομετανάστες που φθάνουν σε δανέζικο έδαφος, να μετακινούνται σε κέντρα ασύλου σε χώρα-εταίρο, αλλά δεν είχε βρει ακόμα χώρα πρόθυμη να τους υποδεχθεί. Τώρα φαίνεται πως βρήκε!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης της σκανδιναβικής αυτής χώρας, Ματίας Τεσφάγιε, είναι στα σκαριά συμφωνία με την Ρουάντα, κατά τα βρετανικά πρότυπα.

Αυτά μαθαίνει ο Μητσοτάκης και γίνεται έξαλλος! Πρώτον, διότι αποδεικνύεται στην πράξη πως υπάρχει ευρωπαϊκή λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης – και μάλιστα σύμφωνη με τις αρχές του ανθρωπισμού! Δεύτερον, διότι η Βρετανία και η Δανία επέλεξαν την Ρουάντα για να προωθήσουν τους λαθρομετανάστες, κι όχι το Ελλαδιστάν, για να κάνουν «πάρτι», αυτός, το σόι του όλο και οι… εντιμότατοι φίλοι του, με τα εκατομμύρια των κονδυλίων!

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: