Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Σκηνές τρόμου σε σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη – Πυροβολισμοί με πολλούς τραυματίες

 

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία της Νέας Υόρκης την Τρίτη ύστερα από ένα σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην περιοχή του Μπρούκλιν, στον σταθμό του μετρό 36th Street στο Σάνσετ Παρκ. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον 13 άτομα έχουν τραυματιστεί, ενώ επικρατούν σκηνές χάους. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για νεκρούς. 

Σκληρές εικόνες μέσα από τον σταθμό του μετρό, δείχνουν ανθρώπους μέσα στα αίματα, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι ανταποκρίθηκε σε έκκληση για καπνό στον σταθμό της 36ης οδού και 4ης λεωφόρου, γύρω στις 8:30 π.μ. (τοπική ώρα) και βρήκε πολλά θύματα των πυροβολισμών. 

Μερικοί από τους τραυματίες πήδηξαν σε άλλο τρένο, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι εντοπίστηκαν συσκευές εκρηκτικών που ωστόσο, δεν εξερράγησαν. 

Παράλληλα, ένας ύποπτος για το μακελειό φέρεται να έχει διαφύγει, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα, μαύρα ρούχα και ένα πορτοκαλί γιλέκο.Η κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί.

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: