Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Λύσεις υπάρχουν όταν υπάρχει θέληση! Οι λαθρομετανάστες που θα αποβιβάζονται στην Βρετανία, θα καταλήγουν στην… Ρουάντα!

 

Λένε οι επιτήδειοι, πως το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης δε λύνεται, παρά μόνον με απάνθρωπα μέσα, δηλαδή με βυθίσεις βαρκών και πνιγμούς ανθρώπων. Οπότε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, παρά να μάθουμε να ζούμε με το πρόβλημα.

Κι όμως, λύσεις υπάρχουν όταν κάποιος ηγέτης θέλει πραγματικά να προστατεύσει την πατρίδα και το λαό του από την λαθρομετανάστευση – και δεν είναι διόλου αιματηρές κι απάνθρωπες!

Αυτό αποδεικνύεται με την συμφωνία που σύναψε η κυβέρνηση του Τζόνσον με την κυβέρνηση της Ρουάντα, στην οποία θα καταλήγουν όσοι λαθρομετανάστες αποβιβάζονται στην Βρετανία!

Όπως τόνισε, λοιπόν, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, σε ομιλία του στο Κεντ: «πρέπει να διασφαλίσουμε ότι ο μόνος δρόμος για την απόκτηση ασύλου στη Βρετανία θα είναι ένας ασφαλής και νόμιμος δρόμος και ότι όσοι προσπαθούν να παρακάμψουν την ουρά ή να εκμεταλλευθούν το σύστημά μας θα μεταφέρονται άμεσα και ανθρώπινα σε μια τρίτη ασφαλή χώρα ή στη χώρα καταγωγής τους. Από σήμερα όποιος εισέρχεται παράνομα στη Βρετανία και όλοι όσοι έφτασαν μετά την 1η Ιανουαρίου θα μπορούν να μεταφερθούν στη Ρουάντα. Ο κίνδυνος να βρεθούν σε αυτή τη χώρα της Αφρικής αντί για τη Βρετανίας θα αποτελέσει σημαντικό αποτρεπτικό μέσο για τους παράνομους μετανάστες».

Μάλιστα, η συμφωνία δεν προβλέπει ανώτατο όριο στον αριθμό των λαθρομεταναστών που μπορεί να δεχθεί η χώρα της Αφρικής.

Επιπλέον, η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να αναθέσει στο Πολεμικό Ναυτικό την φύλαξη των συνόρων της χώρας, η οποία μέχρι τώρα ήταν αρμοδιότητα του Λιμενικού, «με στόχο καμία βάρκα να μην φτάνει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να γίνεται αντιληπτή», όπως είπε ο Τζόνσον.

Προφανώς, εφόσον πλέον υπάρχει το βρετανικό προηγούμενο, μια τέτοιου είδους συμφωνία με αφρικανικό κράτος (με οικονομικό αντάλλαγμα τα χρήματα που σπαταλά για την φιλοξενία, σίτιση, επιδόματα και λοιπά που παρέχει στους λαθρομετανάστες…) μπορεί να συνάψει και η Ελλάδα και να λύσει μια για πάντα το μέγα πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης! Φυσικά, δεν πρόκειται ποτέ να κάνει τέτοια συμφωνία ο Κούλης Νουδούλης, καθώς –όπως έχει δηλώσει- νιώθει «ευτυχής που βλέπει την ελληνική κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική»!   

(ΥΓ): Σίγουρα, δεν διαβάσατε την παραπάνω «είδηση των ειδήσεων» -που αποδεικνύει ότι  λύσεις υπάρχουν αρκεί να υπάρχει θέληση!- σε κανένα «μεγάλο», «ενημερωτικό» ΜΜΕ, μπουκωμένο από το σύστημα Μητσοτάκη. Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο! 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: