Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΝΤΙΑ: Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και επίταξη ξενοδοχείων για φιλοξενία μεταναστών!

100117 LESVOSΗ κατάσταση ολοένα και χειροτερεύει σχετικά με το “προσφυγικό” και οι κυβερνώντες που έχουν χάσει πλέον τον έλεγχο, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα αποτελέσματα των ιδεοληψιών της με κάθε μέσο. Όπως έγινε γνωστό σήμερα θα φτάσει στο νησί το αρματαγωγό «Λέσβος» του ΠΝ,  προκειμένου να “φιλοξενήσει” περίπου 1000 πρόσφυγες.
Επίσης, σε χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Γιάννης Μουζάλας απεκάλυψε ότι σκέφτεται ακόμη και την επίταξη ξενοδοχειακών μονάδων νησιών του Αιγαίου ώστε και εκεί να στεγαστούν οι “παράτυποι”. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Η επίταξη είναι ένα όπλο που σκεφτόμαστε να χρησιμοποιήσουμε έχει νομικά ζητήματα να λυθούν». Τα ξενοδοχεία που φέτος γνώρισαν πτώση στη προσέλευση τουριστών θα γεμίσουν από “παράτυπους” λόγω του συνδυασμού ιδεοληψίας και ανικανότητας που εκφράζει τις κυβερνητικές επιλογές αλλά και πρακτικές. Ασφαλώς προχώρησε και στην αυτοκριτική του, αλλά δεν παρέλειψε να επιτεθεί στη τοπική αυτοδιοίκηση για τις διαφωνίες που έχει κατά καιρούς εκφράσει.
Και τι άλλο ακόμη θα κάνει η κυβέρνηση αφού έφτασε στο σημείο να στέλνει πλοίο του Πολεμικού μας Ναυτικού ώστε να γίνει ξενώνας για μετανάστες. Η αποστολή του δοξασμένου Πολεμικού Ναυτικού είναι να αποτρέπει τον οποιονδήποτε προσπαθεί να εισέλθει στη χώρα μας, όχι να τον φιλοξενεί. Ασφαλώς  κονδύλια υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν μειωθεί κατά πολύ, αλλά λεφτά πάντα υπάρχουν όταν εξυπηρετούν το διεθνιστικό καθήκον της κυβέρνησης.
Άρα έχουμε σήμερα πλοίο του πολεμικού μας στόλου να φιλοξενήσει μετανάστες, ξενοδοχεία των οποίων σχεδιάζεται η επίταξη για τον ίδιο σκοπό και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι ακόμη θα κάνουν οι πολιτικοί ώστε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε..
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: