Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η ξεφτίλα της ΣυριζΕΡΤ: Έδειχνε χιλιάδες από την εκδήλωση των Ιμίων, αλλά είδε... 300!


Χάσανε το μέτρημα τα κομματόσκυλα της μνημονιακής αριστεράς
Χάσανε τα αυγά και τα πασχάλια στην ΕΡΤ ως αποτέλεσμα της μεγαλειώδους συγκεντρώσεως χιλιάδων Ελλήνων στη Λεωφόρο Μεσογείων προς τιμήν των Ηρώων των Ιμίων από την Χρυσή Αυγή. Μεταδίδοντας, στα πλαίσια της υποχρεώσεώς του από τον νόμο, πλάνα από την συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, είπαν ότι είχαν συγκεντρωθεί... 300 άτομα!
Βεβαίως, οι φωτογραφίες και το ίδιο το βίντεο που πρόβαλαν διαψεύδουν τους εγκάθετους της κομματικής δημοσιογραφίας και φυσιολογικά η αναφοράπροκαλεί απλώς και μόνο γέλιο. Ιδιαιτέρως από την στιγμή που η παρουσιάστρια έκανε λόγο για 300 άτομα την ίδια ώρα που έδειχνε πλάνα με χιλιάδες Ελλήνων!
Όμως, από ό,τι φαίνεται η εγκάθετη δημοσιογραφία έχει συγκεκριμένο πλάνο, όταν δεν μπορεί να φιμώσει, να προσπαθεί να υποβαθμίσει την παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών. Όμως αντιστοίχως όταν δείχνει τα λιγοστά ρεμάλια της αριστεράς φροντίζουν να διογκώνουν τους αριθμούς τους για να τους διαφημίσουν.
Ασφαλώς, η Χρυσή Αυγή είναι συνηθισμένη από τέτοιες γελοίες πρακτικές, οι οποίες αποδεδειγμένα κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν παρά να χαϊδεύουν τα «αντιφασιστικά» ένστικτα των απανταχού θολοκουλτουριάρηδων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: