Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Από παντού έρχονται λαθρομετανάστες για να ζήσουν στον «παράδεισο» του Τσίπρα και του Μητσοτάκη - Ακόμα και από την Τζαμάικα!

Από παντού έρχονται λαθρομετανάστες για να ζήσουν στον «παράδεισο» του Τσίπρα και του Μητσοτάκη - Ακόμα και από την Τζαμάικα!
Τα επίσημα στοιχεία για την είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα κατά τον μήνα Δεκέμβριο αναδεικνύουν τα λάθη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, που έχουν καταστήσει τη χώρα παράδεισο των λαθρομεταναστών, με ανοιχτά σύνορα, πολυτελή hot spot, ψύξη – θέρμανση, μισθό και όλα εις βάρος των κορόιδων, των Ελλήνων φορολογούμενων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, λοιπόν, από τους 1075 που επισήμως μπήκαν στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο (ο πραγματικός αριθμός είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερος), μονάχα 131 ήταν από την Συρία και αυτοί είναι άνθρωποι που προσπαθούν να διαφύγουν από το καθεστώς Άσαντ, που κερδίζει στη Συρία, κοινώς είναι κατά πάσα πιθανότητα τζιχαντιστές.
Από κει και πέρα έρχονται λαθρομετανάστες κυρίως από την Αφρική και συγκεκριμένα 186 από Αλγερία, 132 πό Κονγκό, Ερυθραία, Γκάνα, Γουινέα κλπ. Αλλά δεν λείπουν και λαθρομετανάστες από άλλους προορισμούς πιο... εξωτερικούς, όπως Κούβα, Μπαγκλαντές, Νεπάλ, Τζαμάικα και Χιλή.
Μάθανε σε όλες τις πλευρές του πλανήτη ότι η Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη είναι ο παράδεισος των λαθρομεταναστών και έρχονται μαζικά από όλες τις γωνιές του πλανήτη για να φάνε και να πιουν εις βάρος των κορόιδων.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: