Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ο Άρειος Πάγος παραπέμπει τον ψευτομουφτή και τους πράκτορες της Άγκυρας για επεισόδια στην κηδεία Έλληνα Στρατιώτη στην Γλαύκη - Η Χρυσή Αυγή είχε αναδείξει το ζήτημα!

Ο Άρειος Πάγος παραπέμπει τον ψευτομουφτή και τους πράκτορες της Άγκυρας για επεισόδια στην κηδεία Έλληνα Στρατιώτη στην Γλαύκη - Η Χρυσή Αυγή είχε αναδείξει το ζήτημα!
Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "Μαχητής της Θράκης" με βούλευμα του Αρείου Πάγου παραπέμπονται οριστικά σε δίκη ο ψευτομουφτής της Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ και ο "ιμάμης" της Γλαύκης, Ερκάν Αζήζογλου για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει στις 14 Ιουλίου, όταν οι τουρκοπράκτορες αφαίρεσαν την Ελληνική Σημαία από το φέρετρο Έλληνα Στρατιώτη, το οποίο μετέφεραν -συνοδεία μάλιστα τουρκικών μέσων ενημέρωσης- στο νεκροταφείο του χωριού.

Θυμίζουμε πως από την προκαταρκτική έρευνα του Εισαγγελέα Ξάνθης που ακολούθησε, προέκυψαν σοβαρά ποινικά αδικήματα για τον Μετέ και τον Αζήζογλου (σ.σ. άνθρωπος του προξενείου από το οποίο και πληρώνεται) και συγκεκριμένα:
1. Αυτό της αντιποίησης αρχής για τον Αχμέτ Μετέ, ο οποίος εμφανίστηκε στο χώρο της κηδείας με την ιδιότητα του (ψευτο)μουφτή» Ξάνθης και ηθική αυτουργία σε γεγονότα που διατάραξαν την έννομη τάξη και ήταν ο ηθικός αυτουργός στο να εκδιωχθεί ο Νόμιμος Μουφτής Ξάνθης κ. Σινίκογλου από το χώρο της κηδείας.
2. Αυτό της διασποράς διχόνοιας και διέγερσης σε μίσος, αναμόχλευση παθών, εξύβριση, βιαιοπραγία κλπ σε βάρος του Ιμάμης της Γλαύκης που ήταν αυτός που όχι μόνο έβρισε και βιαιοπράγησε κατά του Νόμιμου Μουφτή, αλλά και διέσπειρε την διχόνοια και το πάθος στο πλήθος προκειμένου να τον εκδιώξουν βιαίως από το χώρο της κηδείας, ενώ απαγόρευσε το να τοποθετηθεί η Ελληνική σημαία στο φέρετρο του αδικοχαμένου Έλληνα Στρατιώτη.
Η Χρυσή Αυγή αμέσως μετά το συμβάν, είχε φέρει πρώτη το ζήτημα στην βουλή, με τον συναγωνιστή Γιάννη Λαγό να κατακευραυνώνει τους πράκτορες της Άγκυρας!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: