Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η επιστολή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, οι «δημοκράτες» του Τύπου και η Ελλάδα που ξυπνά!

Η επιστολή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, οι «δημοκράτες» του Τύπου και η Ελλάδα που ξυπνά!
Μια επιστολή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αρκούσε για να καταδείξει την βαθιά υποκρισία του λεγόμενου «δημοκρατικού» τόξου στο ζήτημα της τήρησης των συνταγματικών κανόνων και παράλληλα τον βρώμικο ρόλο των χρεοκοπημένων μέσων ενημέρωσης, τα οποία αυτοχαρακτηρίζονται ως θεματοφύλακες του πολιτεύματος ενώ στην ουσία είναι οι νεκροθάφτες του!
Με την εν λόγω επιστολή, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την θέση του Κινήματος επί του Κυπριακού ζητήματος, κίνηση η οποία καθίστατο επιβεβλημένη μετά την αντισυνταγματική απόφαση Τσίπρα να ενημερώσει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς πλην του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας. Ακόμη χειρότερα, ο μνημονιακός πρωθυπουργός είχε το θράσος να δηλώσει προς τον ΠτΔ πως «μετά τις συναντήσεις με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς διαπιστώνεται ένα κλίμα συναίνεσης» πάνω στην ακολουθούμενη πορεία των διαπραγματεύσεων!
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα «δημοκρατικά» μέσα εξαπάτησης και όχι ενημέρωσης, έθαψαν την συγκεκριμένη επιστολή για τον ίδιο ακριβώς λόγο που απέκρυψαν από την κοινή γνώμη το κατάπτυστο ψεύδος Τσίπρα περί κλίματος συναίνεσης μετά τη συνάντησή του και την ενημέρωση όλων των πολιτικών αρχηγών.
Ουσιαστικά, μέσω της επιστολής του, ο Αρχηγός του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος ξεσκέπασε τόσο τον μαέστρο (πρωθυπουργό) όσο και την θλιβερή ορχήστρα («αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι) της υποδούλωσης και του ξεπουλήματος της Πατρίδος μας!
Αξίζει όμως, να παραθέσουμε αυτούσια τα σχόλια συμπατριωτών μας, όπως αυτά δημοσιεύθηκαν στο protothema.gr, το οποίο σήμερα το πρωί και ώρα 7 (!) ανήρτησε την είδηση της επιστολής του Νικόλαου Μιχαλολιάκου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Φασίστες είναι αυτοί που απέκλεισαν το τρίτο πολιτικό κόμμα του κοινοβουλίου από τις συνομιλίες με τον πρωθυπουργό. Επειδή εγώ μου αρέσει να διαβάζω, κάπου έχω διαβάσει ότι επί εποχής του ανένδοτου αγώνα του γέρου Παπανδρέου (δυστυχώς χρόνια η οικογένεια αυτή ταλαιπωρεί τη χώρα) ο βασιλεύς είχε καλέσει το συμβούλιο του στέμματος και είχανε προσκληθεί όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου εκτός της ΕΔΑ, δηλαδή του κομμουνιστικού κόμματος που το αντικαθιστούσε με το τίτλο αυτό. Τότε όλοι είχαν καταφερθεί κατά του Κωνσταντίνου και με το δίκιο τους, σήμερα το θεώρησαν φυσιολογικό. Τόση δημοκρατία έχουμε».
«Ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης καθενός εξ ημών, υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ νουνεχής (και, φυσικά, μη έχων την "ιδιότητα" του κομματικού εγκάθετου - τρολ) που να διαφωνεί επί της λογικής και της ουσίας της επιστολής του Μιχαλολιάκου; Αν η απάντηση είναι “ναι, υπάρχει”, τότε είμαστε πραγματικά άξιοι του μαύρου παρόντος και του ανύπαρκτου μέλλοντός μας»!
«Οι "Δημοκράτες" de facto αποκλείουν ένα νόμιμα εκλεγμένο κόμμα, από όλες τις... εκδηλώσεις της "Δημοκρατίας"! Ευτυχώς, προς το παρόν, επιτρέπεται η είσοδος στη Βουλή των εκπροσώπων αυτού του κόμματος»!
«Μια χαρά τα λέει ο Μιχαλολιάκος. Ποιος μιλάει εξ ονόματος όλων χωρίς να συμπεριλάβει μερικούς. Ο πρωθυπουργός της χώρας! Εκεί καταντήσαμε να κάνει μαθήματα δημοκρατίας η Χρυσή Αυγή. Όλο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα ενώθηκε σαν μια γροθιά για να μην χάσει τα προνόμια. Το έχω ξαναγράψει: το παιχνίδι παίζεται στις γαλλικές εκλογές και στο ποσοστό της Λεπέν. Για να προλάβω μερικούς μέχρι σήμερα μου ήταν αντιπαθής ο Μιχαλολιάκος. Αύριο δεν ξέρω...».
«Δεν ψήφισα ούτε πρόκειται να ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αλλά αυτό είναι ο ορισμός της πολιτικής αλητείας».
«ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ; (…) ΠΩΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ'' ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ''ΦΙΜΩΣΑΤΕ''»;
«Ο Ερντογάν της Ελλάδος αποφασίζει ποιους θα ενημερώσει και με ποιους θα συναντηθεί για τα προβλήματα, να χαιρόμαστε τον "δημοκράτη" Αλέξη».
Καθίσταται σαφές ότι η πολιτικο-δημοσιογραφική συνωμοσία σιωπής και φίμωσης της Χρυσής Αυγής έχει αποτύχει οικτρά και έχει αποτύχει διότι η Ελλάδα ξυπνά! Οι υπεύθυνοι της δυστυχίας των Ελλήνων μπορεί να συνεχίσουν τις βρώμικες και προπαντός αντισυνταγματικές τους μεθοδεύσεις, το τελικό αποτέλεσμα όμως, δεν πρόκειται να αλλάξει: Η Χρυσή Αυγή θα νικήσει!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: