Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Οι Εθνικιστές ΔΕΝ ξεχνούν τους Ήρωες: Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τους πεσόντες των Ιμίων - Φωτορεπορτάζ

Οι Εθνικιστές ΔΕΝ ξεχνούν τους Ήρωες: Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τους πεσόντες των Ιμίων - Φωτορεπορτάζ
Με μια μεγαλειώδη τελετή χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη των πεσόντων Ηρώων των Ιμίων, τον Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό.

Την μαζική εκδήλωση της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης άνοιξε ο Συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου, σημειώνοντας πως οι Έλληνες Εθνικιστές επί 21 συναπτά έτη τιμούν τους Αθάνατους Ήρωες του Ελληνισμού, πιστοί στο διαχρονικό μήνυμα του όρκου των Αθηναίων εφήβων: "Τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάσσω παραδώσω".

Ο Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης εξιστόρησε το ιστορικό της βραδιάς της προδοσίας τον Ιανουάριο του 1996, όταν λίγοι Συναγωνιστές βρέθηκαν έξω από την Βουλή, αντιστεκόμενοι στους αλήτες, προδότες, πολιτικούς! Εκείνο το βράδυ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, λίγο πριν τον "κόψουν" στον τηλεοπτικό αέρα δήλωσε ότι έιναι προτιμότερος ο πόλεμος από την ταπείνωση, συντασσόμενος με το ηθικό και την βούληση του Ελληνικού Λαού.

Ο Υποστράτηγος ε.α Βασίλειος Παπαθανασίου επισήμανε ότι οι πεσόντες Ήρωες των Ιμίων δεν δείλιασαν, προτίμησαν τον θάνατο από μια ατιμασμένη ζωή, καθώς θυσιάστηκαν για το Έθνος.

Ο Συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου, Πρόεδρος ΕΛΑΜ, υπό την ιαχή "Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις" δήλωσε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της αντιστάθηκε στην επιχειρούμενη νέα προδοσία της Κύπρου.

Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος δήλωσε αρχικά ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν πτοούνται από το ανθελληνικό κράτος και το αναρχοκομμουνιστικό παρακράτος που σήμερα βεβήλωσε το Μνημείο των Ιμίων.

Οι Έλληνες Εθνικιστές θα είναι πάντα πιστοί στις επάλξεις του Αγώνα, καθώς δεν παραδίδουμε ψυχή, δεν παραδίδουμε Πατρίδα! Στην συνέχεια τόνισε πως κάλεσε την Ελληνική Βουλή να στείλει αντιπροσωπεία στα Ίμια, ώστε να καταθέσει στεφάνι και να υψώσει την Ελληνική σημαία, αλλά εσιώπησαν όλοι!

Απαντώντας στον νυν ψηφοφόρο της ΝΔ, Πάγκαλο που είχε δηλώσει με θράσος ότι την Ελληνική Σημαία στα Ίμια "την πήρε ο αέρας", ότι αυτήν την τιμημένη Ελληνική Σημαία υψώνουν τώρα περήφανα σε κάθε γωνιά της ελληνικής γης οι Εθνικιστές.

Απέναντι στις ιταμές προκλήσεις των τούρκων απάντησε με το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, το οποίο σημειώνει: "Πρέπει η Ελλάς να λάβει ξεκάθαρη θέση με ένα Eλληνικό casus belli, το οποίο θα ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή, απέναντι στις διεκδικήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο μας καθώς και στην απειλή του Ερντογάν ότι θα φέρει στην Πατρίδα μας εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Θεωρεί επίσης αυτονόητο το δικαίωμα βάσει του Διεθνούς Δικαίου της επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια και την ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ".

Τέλος, τόνισε το παραμύθι της ελληνοτουρκικής φιλίας. Το Έθνος μας βρίσκεται σε πόλεμο 1000 χρόνια με τους τούρκους και την λύση απέναντι στην συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα μπορεί να δώσει μόνο η Χρυσή Αυγή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το προσκλητήριο νεκρών, ενός λεπτού σιγή, τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
Εθνικός Ύμνος - Ύμνος Χρυσής Αυγής

Προσκλητήριο νεκρών
Εθνικός Ύμνος - Ύμνος Χρυσής Αυγής
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: