Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ρέμος υπέρ... οθωμανικού δικαίου: Υπερήφανος για τον ανώμαλο σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Ρέμος υπέρ... οθωμανικού δικαίου: Υπερήφανος για τον ανώμαλο σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!
Απίστευτες ανθελληνικές δηλώσεις έκανε ο Αντώνης Ρέμος σε τουρκική εφημερίδα εξυμνώντας τον σφαγέα του Ελληνισμού, Κεμάλ: «Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ο Κεμάλ Ατατούρκ»!
Συγκεκριμένα, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet δήλωσε: «Δεν είμαι μόνο συμπολίτης, αλλά και συγχωριανός του. Όπως ξέρετε, στη Θεσσαλονίκη υπάρχει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Ατατούρκ. Υπάρχει όμως και το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, σε ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη, τον Λαγκαδά. Από εκεί είναι η οικογένειά μου. Είμαστε περήφανοι που στο χωριό μας γεννήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους ηγέτες». «Πρέπει να διαφυλάξουμε αυτή την κληρονομιά και τις κοινές αναμνήσεις που μας ενώνουν με τον τουρκικό λαό. Όχι μόνο οι τούρκοι, αλλά και εμείς. Γιατί δεν καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι -και- για εμάς»;
Η ανάδειξη της οικίας του Κεμάλ από τον Γιάννη Μπουτάρη. «Ο δήμαρχος είναι επιχειρηματίας, βλέπει μπροστά και αγαπά πραγματικά την πόλη του. Και καταλαβαίνει ότι το μνημείο αυτό δεν είναι σημαντικό μόνο για τους τούρκους, αλλά και για εμάς». Οι ρίζες του από το Αϊβαλί. «Η οικογένειά μου ήρθε από το Αϊβαλί. Το αίμα μου είναι από αυτά τα χώματα, αυτά τα μέρη. Μοιάζετε με μένα, η συμπεριφορά σας είναι σαν τη δική μου, το χαμόγελό σας είναι σαν το χαμόγελό μου, θυμώνετε όπως και εγώ».”
Παραθέσαμε το δημοσίευμα όπως έχει, για να αντιληφθούν όλοι τις αισχρές δηλώσεις του Ρέμου υπέρ του σφαγέα του Μικρασιατικού και Ποντιακού Ελληνισμού. Ακόμη και οι λέξεις ντροπή και αίσχος είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν το μέγεθος του ατοπήματος και της προσβολής εκατομμυρίων Ελλήνων που είτε σφαγιάσθηκαν είτε ξεριζώθηκαν από τις ορδές του αιμοσταγούς Κεμάλ Ατατούρκ.
Έχοντας, όμως, υπόψιν την... απέχθεια του συγκεκριμένου τραγουδιστή εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την συνταύτισή του με τον γνωστό εθνομηδενιστή Γιάννη Μπουτάρη, αντιλαμβανόμαστε γιατί έκανε αυτές τις δηλώσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση, κάθε χαρακτηρισμός για την ενέργεια του Ρέμου δεν μπορεί να αποδώσει το μέγεθος της ύβρεως του τραγουδιστή, όπως είπαμε και νωρίτερα.
Τα κόκκαλα των αμέτρητων θυμάτων του Κεμάλ θα τρίζουν στον τάφο τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΥΓ: Ο Ατατούρκ είχε προτίμηση σε άτομα του ιδίου φύλου σύμφωνα με έγγραφα από την Οθωμανική μυστική στρατιωτική αστυνομία, η οποία τον χαρακτήριζε «πολύ γνωστό ομοφυλόφιλο». Σε νεαρή ηλικία είχε ερωτική σχέση με έναν Έλληνα ψαρά με το όνομα Ιωάννης Τίκκης από τηv πόλη του Λαγκαδά.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: