Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους Κύπριους από το ΕΛΑΜ: Διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών στην Πάφο

Αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους Κύπριους από το ΕΛΑΜ: Διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών στην Πάφο
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών που διοργάνωσε η Επαρχιακή Οργάνωση Πάφου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην οδό Νίκου Νικολαΐδη πλησίον των Πολιτικών Γραφείων της Πόλης.

Η προσέλευση του κόσμου δυστυχώς ήταν για άλλη μια φορά μεγάλη, αποδεικνύοντας πως η ανάπτυξη που επικαλείται η κυβέρνηση δεν αντικατοπτρίζεται στη κοινωνία.

Διανεμήθηκαν μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα και φρούτα, ενώ οι Έλληνες Εθνικιστές πρόσφεραν απλόχερα και σχολικά είδη στα μικρά παιδιά ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, για να μην στερηθούν τίποτε στο σχολείο. Να τονίσουμε πως στους νεαρούς μαθητές δόθηκαν τσάντες με την επιγραφή «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ», στέλνοντας το μήνυμα στην ανθελληνική κυβέρνηση που μολύνει την Παιδεία με παραμύθια περί «ελληνοτουρκικής φιλίας» πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα επιτρέψουν σε κανένα να ξεχάσει την βάρβαρη εισβολή του 1974.

Κεντρικό σύνθημα της διανομής ήταν «Τα χρήματα του Λαού, πίσω στον Λαό», καθώς οι Έλληνες Εθνικιστές πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, επιστρέφουμε τα χρήματα από την κομματική χορηγία μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης πίσω στον λαό.

elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: