Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ «ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ

ISLAM-EU
Τα είπαμε και τις προάλλες… Όχι πια μαζικές πολύνεκρες επιθέσεις, αλλά επιθέσεις «ατομικής τρομοκρατίας» (που λένε και τα συντρόφια…), με δυο-τρία θύματα τη φορά. Αυτή είναι η νέα «γραμμή» των ισλαμιστών – κατόπιν εντολών του νεοταξίτικου κέντρου, καθότι εκρίθη ότι οι πολύνεκρες επιθέσεις ξυπνούν τους Ευρωπαίους και συντελούν στην άνοδο των εθνικιστικών κινημάτων.
Έτσι, 25χρονος «Δανός» (στην υπηκοότητα) τζιχαντιστής από την Βοσνία, πυροβόλησε κατά δύο «απίστων» αστυνομικών κι ενός, επίσης «απίστου» διερχόμενου πολίτη στην Κοπενχάγη. Ακολούθησε ανταλλαγή πυρών και ο δράστης τραυματίστηκε και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί.
«Ήταν στρατιώτης του Ισλαμικού Κράτους. Διέπραξε αυτήν την επιχείρηση ανταποκρινόμενος στις εκκλήσεις να πληγούν οι χώρες του συνασπισμού των χωρών που πολεμούν τους πιστούς στην Συρία και το Ιράκ υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ», μετέδωσε το πρακτορείο Amaq, το οποίο εκφράζει τις θέσεις των τζιχαντιστών, ως «πολιτικό μνημόσυνο» για τον δράστη.
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: