Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Με δόλιο τρόπο επανεξελέγη προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ο έκπτωτος Ντογιάκος!


Μπορεί ο επικεφαλής του παραδικαστικού κυκλώματος και υποχείριο του αρχισκευωρού Σαμαρά, Ντογιάκος να κηρύχθηκε έκπτωτος πριν 4 μέρες, αυτό όμως φαίνεται πως δεν εμπόδισε την επανεκλογή (!) του ως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.
Επανεξελέγη στο τιμόνι της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών ο Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος παρά την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα.
Ο περιβόητος "παναθηναϊκάκιας" κατέβηκε κανονικά στην εκλογική διαδικασία, καθώς προφασίστηκε προς την Ολομέλεια ότι δεν του έχει επιδοθεί η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου, ως εκ τούτου ό,τι σχετικό έμαθε, το έχει πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ.
Το δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο είχε επιβάλει ποινή στον Ντογιάκο στέρησης αποδοχών 40 ημερών και ως εκ τούτου δεν είχε πλέον το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Επίσης, στον Ντογιάκο είχε επιβληθεί από το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο η ποινή της επίπληξης για το ζήτημα της ανακοίνωσης σύγκλησης της Ολομέλειας εισαγγελέων Εφετών με θέμα «Εξωθεσμική παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου στο αυτοδιοίκητο της Εισαγγελίας Εφετών».
Το θέμα όμως δεν έληξε εκεί, καθώς ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Παρασκευόπουλος άσκησε έφεση κρίνοντας ότι η ποινή θα πρέπει να είναι βαρύτερη.
Ελπίζουμε πως η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ και θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε να αποκοπεί η γάγγραινα του παραδικαστικού από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: