Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Τους έδωσε στεγνά ο Νίμιτς: “Τα βρήκαμε με την κυβέρνηση Σύριζα - Το όνομα των Σκοπίων θα περιέχει τον όρο Μακεδονία”

Τους έδωσε στεγνά ο Νίμιτς: “Τα βρήκαμε με την κυβέρνηση Σύριζα - Το όνομα των Σκοπίων θα περιέχει τον όρο Μακεδονία”
Την βεβαιότητα πως βρισκόμαστε μισό βήμα προ της επίλυσης της ονομασίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων εξέφρασε ο μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, αποδεικνύοντας ότι η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ σε σύμπραξη με τις δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου έχουν συνυπογράψει το ξεπούλημα του ονόματος στους σκοπιανούς!
Την είδηση μετέδωσε το σκοπιανικό πρακτορείο ΙΝΑ, το οποίο μάλιστα αναφέρει πως ο Νίμιτς πρόσθεσε τα εξής: «Πρέπει να υπάρξει μια συμφωνία για τις δευτερεύουσες πτυχές του ονόματος, όπως για τη χρήση του κατά την περίοδο μετάβασης και πιστεύω ότι με καλή θέληση με τις συζητήσεις των δύο πλευρών αυτό θα επιτευχθεί»!
Όπερ σημαίνει πως η κυβέρνηση της Αθήνας με τη συγκατάθεση όλων των κομμάτων πλην Χρυσής Αυγής, έχουν ήδη συμφωνήσει για την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων με χρήση του όρου «Μακεδονία» σ' αυτή!
Ως εκ τούτου, μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί πλέον καθαρά την αιτία για την παραληρηματική αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, όταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής από την ολομέλεια της Βουλής αποκάλυψε έγγραφο του υπουργείου δια του οποίου εζητείτο από τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων να προτείνουν «ονόματα προς αμοιβαία αποδεκτή λύση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων».

Καθίσταται σαφές ότι το πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας και του ξεπουλήματος, έχοντας επιβαρύνει τους Έλληνες με τα Μνημόνια και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, δεν μεθοδεύει μόνο αλλά έχει ήδη διαπράξει την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στο αμερικανικό προτεκτοράτο των Σκοπίων.
Όσα απέτρεψε ο Εθνικός Στρατός κατά τα έτη 1944-1949, την προδοτική δηλαδή παραχώρηση της Μακεδονίας στους Σλάβους κομμουνιστές, έρχεται τώρα να υλοποιήσει η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ από κοινού με την πατριδοκάπηλη και ψοφοδεή ΝΔ.
Η Χρυσή Αυγή και ο Ελληνικός Λαός δεν θα ατιμάσουν στους τάφους των Προγόνων που θυσιάστηκαν κατά την εποποιία του Μακεδονικού Αγώνος: η Μακεδονία ήταν και θα παραμείνει Ελληνική!
Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Ιδού το έγγραφο του ΥΠΕΞ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: