Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Φωτορεπορτάζ - Βίντεο από την πάνδημη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης


Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Φωτορεπορτάζ - Βίντεο από την πάνδημη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης
Με μια λιτή τελετή, όπως αρμόζει σε Εθνικιστές, χιλιάδες Συναγωνιστές από όλη την χώρα, αλλά και από την Ευρώπη, απέτισαν φόρο Τιμής στους νεκρούς Ήρωες του Κινήματος, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Η κατανυκτική τελετή ξεκίνησε με τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δύο Συναγωνιστών που δολοφονήθηκαν άνανδρα από τους τρομοκράτες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013.
Δύο χρόνια μετά και το ανθελληνικό κράτος δεν έχει κάνει ουδεμία κίνηση για την σύλληψη και την τιμωρία των αδίστακτων δολοφόνων.

Το ιστορικό της άνανδρης δολοφονίας εξιστόρησε ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο Συναγωνιστής που τραυματίστηκε βαριά από τις σφαίρες των τρομοκρατών, αλλά στάθηκε όρθιος.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου, ζήτησε Δικαιοσύνη για τους νεκρούς Ήρωες.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως τον Αγώνα του Γιώργου και του Μάνου συνεχίζουν χιλιάδες Συναγωνιστές που έλαβαν την Σημαία από τα χέρια των πεσόντων Ηρώων.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και περισυλλογής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής και ακολούθησε σιωπηρή πορεία χιλιάδων Συναγωνιστών με αναμμένες δάδες προς την τελευταία κατοικία των Αθάνατων αδερφών μας.
  
Προσκλητήριο Νεκρών - Εθνικός Ύμνος - Ύμνος Χρυσής Αυγής 




Εθνικός Ύμνος - Ύμνος Χρυσής Αυγής στο Κοιμητήριο Ν. Ηρακλείου





http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: