Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ιδού τα εξόφθαλμα ψέμματα κομμάτων και νταβατζήδων!

Οι ψεύτες των κομμάτων του μνημονιακού τόξου και τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους που δεν έχουν καμία αντίληψη.

Σήμερα αποκαλύπτουμε τα εξόφθαλμα ψέμματα του "Ελεύθερου Τύπου", ο οποίος παρουσιάζει... φωτογραφία ντοκουμέντο από τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου με τον Κουμουτσάκο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Π. Σπυρόπουλου που εξασφάλισε το... αποκλειστικό από την κρατική ασφάλεια ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στον βουλευτή της ΝΔ συμμετείχε σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την Γενοκτονία των Ποντίων στις Αχαρνές τον Μάιο του 2013.

Παρουσιάζει μάλιστα και την φωτογραφία "ντοκουμέντο" από το 2013, όπου τα πρόσωπα όλων είναι αλλοιωμένα. Όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα ο νεαρός κρατούσε μια σημαία κατά την διάρκεια της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

Σας παρουσιάζουμε την φωτογραφία όπως υπάρχει στο διαδίκτυο από τις δημοσιεύσεις της εποχής χωρίς αλλοιώσεις και στην κανονική της ανάλυση. Πρόκειται ξεκάθαρα για δύο διαφορετικά πρόσωπα!

Τα ψέμματα τους έχουν κοντά ποδάρια και σύντομα θα λογοδοτήσουν για τις συκοφαντίες τους στην Δικαιοσύνη. Έπεται και συνέχεια...
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: