Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Απάντηση εις την... γαλλικήν από τον Χρήστο Παππά στον προκλητικό πρασινοφρουρό Κωνσταντινόπουλο

Απάντηση εις την... γαλλικήν από τον Χρήστο Παππά στον προκλητικό πρασινοφρουρό Κωνσταντινόπουλο
Στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας και αφού προηγήθηκε η τοποθέτηση των κομμάτων και η τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Χρήστου Παππά, ο γνωστός πρασινοφρουρός και υβριστής των Εθνικιστών, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κωνσταντινόπουλος ξεκίνησε για πολλοστή φορά να υβρίζει την Χρυσή Αυγή.
Προκάλεσε έτσι την αντίδραση του Χρήστου Παππά ο οποίος παρενέβη και ζήτησε να αναφερθεί ο Κωνσταντινόπουλος στο πραγματικό περιστατικό που συνέβη στην Θεσσαλονίκη και υπενθύμισε πως ο ίδιος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρηγοράκος πριν από λίγο στην Ολομέλεια είχε ζητήσει να θεσπιστεί ιδιώνυμο αδίκημα για όποιον σηκώνει χέρι σε βουλευτή.
Προφανώς για τον κο Κωνσταντινόπουλο και τους ομοίους του, οι βουλευτές είναι δυο ταχυτήτων. Το ιδιώνυμο που προανήγγειλε ο Γρηγοράκος πρέπει να ισχύει για τα λαμόγια του «συνταγματικού τόξου», ενώ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιβάλλεται να προπηλακίζονται από μπράβους, να υβρίζονται και να συκοφαντούνται, εντός και εκτός κοινοβουλίου με στημένες προβοκάτσιες παρακρατικών και βαρόνων.
Η άθλια εμμονή του συκοφάντη Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο οποίος συνέχισε να υβρίζει με άσχετες αναφορές στον... Χίτλερ και τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, προκάλεσαν την μήνι του συναγωνιστή Παππά ο οποίος προσπάθησε αρχικά να περισώσει το επίπεδο του κοινοβουλευτικού λόγου που αρμόζει στον αγώνα του Εθνικιστικού κινήματος.
Τελικώς όμως, έπειτα από τις συνεχείς ύβρεις και προκλήσεις του πρασινοφρουρού, ο Συναγωνιστής αναγκάστηκε να απαντήσει εις την «γαλλική» γλώσσα, την οποία μόνον δύναται να κατανοήσει ο θλιβερός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο ίδιος ο κ. Παππάς, χαριτολογώντας μετά το φερόμενο ως επεισόδιο, είπε επί λέξει «Ας μην εκληφθεί ως ύβρις αλλά ως ευχή».
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: