Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Να βγει ο Σύριζα και το ΚΙΣ να καταδικάσουν ΑΜΕΣΑ: Οι Εβραίοι της Γερμανίας ζητούν περιορισμό στον αριθμό προσφύγων!

Να βγει ο Σύριζα και το ΚΙΣ να καταδικάσουν ΑΜΕΣΑ: Οι Εβραίοι της Γερμανίας ζητούν περιορισμό στον αριθμό προσφύγων!
Ως γνωστόν η Χρυσή Αυγή έχει βρεθεί στο επίκεντρο απηνών διώξεων με επίκεντρο την στάση της ενάντια στην αθρόα λαθρομετανάστευση, η οποία πλήττει την πατρίδα μας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ούτε κουβέντα δεν επιτρέπεται να αρθρώσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πριν βγουν οι «καταδίκες» όλων των κομμάτων και – κάποιες φορές – παραγγείλει κάποια «έρευνα» ο «Παναθηναϊκάκιας».
Τι συμβαίνει, όμως, όταν τα προφανή βγαίνουν από τα χείλη εβραίων; Ας δούμε την είδηση. Ο Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία μιλώντας στην εφημερίδα Die Welt είπε τα εξής:
«Αργά η γρήγορα θα αναγκαστούμε να θέσουμε ανώτατα όρια. Πολλοί πρόσφυγες φεύγουν από την τρομοκρατία του Ισλαμικού Κράτους και επιθυμούν να ζήσουν με ειρήνη και ελευθερία, παράλληλα όμως προέρχονται από κουλτούρες στις οποίες το μίσος και η μισαλλοδοξία είναι βασικά στοιχεία. Μην σκέφτεστε μόνο τους εβραίους, σκεφτείτε την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών ή τη στάση τους απέναντι στους ομοφυλόφιλους. Αν παρατηρήσει κανείς τις περιοχές και τις χώρες στην Ευρώπη όπου υπάρχουν μεγάλα προβλήματα, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για θρησκευτικό πρόβλημα, αλλά για εθνοτικό»
Θα βγει, άραγε, ο Σύριζα, το ΚΙΣ, ο Δένδιας, ο Σαμαράς και ο Δαυίδ Χάρις να καταδικάσουν τις δηλώσεις του προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία; Θα αρχίσουν οι διώξεις εναντίον αυτού και αυτών τους οποίους εκπροσωπεί για τις ρατσιστικές, αυτές, δηλώσεις; Αν αυτές τις δηλώσεις τις είχε κάνει βουλευτής της Χρυσής Αυγής ήδη θα βοούσαν τα κανάλια και θα τυπώνονταν τα πρωτοσέλιδα για τη «ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ».
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: