Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Όχι στην ισλαμική τρομοκρατία: Δυναμική παρουσία Χρυσής Αυγής και Εθνικού Λαϊκού Μετώπου στο Παρίσι - Φωτορεπορτάζ

Λίγες ώρες μετά τις αιματηρές επιθέσεις στην Γαλλική πρωτεύουσα από τους τρομοκράτες του ISIS κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής και του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου βρέθηκε στο Παρίσι μαζί με Εθνικιστές από όλη την Ευρώπη για να συζητήσει για την απειλή που δέχεται η Ήπειρος μας, αλλά και τις λύσεις που μόνο τα Εθνικιστικά Κινήματα μπορούν να προσφέρουν.

Συγκεκριμένα, στο 2ο Ευρωπαϊκό Κογκρέσο που διοργανώθηκε από την Γαλλική Εθνικιστική οργάνωση, Groupe Union Défense, συμμετείχαν με ομιλητές ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) όπου μετέφεραν την κατάσταση από τα δύο Ελληνικά κράτη.

Ο Συναγωνιστής Άγγελος Ιωάννου, υπεύθυνος κοινοβουλευτικού έργου, μίλησε για την εισβολή που δέχεται η χώρα μας, με τις ευλογίες της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου, από τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που σε συνδυασμό με τις καταστρεπτικές μνημονιακές πολιτικές που έχουν εξοντώσει τους Έλληνες απειλούν πληθυσμιακή σύσταση της χώρας μας αλλά και την υπόσταση των κρατών - εθνών της Ευρώπης.
Ο Κύπριος Συναγωνιστής Ανδρέας Γιαλλουρίδης, υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας, περιέγραψε την "συνεισφορά" του Ισλάμ και του πολυπολιτισμού στην Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα μίλησε για την τουρκική εισβολή και τα εγκλήματα πολέμου που έγιναν κατά των Ελλήνων.
Παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι συγκεκριμένος "πολιτισμικός εμπλουτισμός" κόστισε στην Κύπρο εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, αγνοούμενους, εκτελεσθέντες και την καταστροφή της πολιτισμικής μας κληρονομιάς στην κατεχόμενη Κύπρο. Στο κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής συμμετείχαν και οι Κωνσταντίνος Μποβιάτσος και Αλέξανδρος Λύρης, επιστημονικοί συνεργάτες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, οι οποίοι ανέλυσαν στις ηγεσίες των υπόλοιπων Εθνικιστικών Κινημάτων τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το μεταναστευτικό.

Στο 2ο Ευρωπαϊκό Κογκρέσο, επίσης, συμμετείχε η Ιταλική Casa Pound, το Ισπανικό Hogar Social Madrid, το Βελγικό Nation, το Γαλλικό Mouvement d'Action Sociale, η ένωση λευκών αγροτών Νοτίου Αφρικής Transvaalse Landbou-unie, ο Ιταλός φιλόσοφος Gabriele Adinolfi, Ρώσοι Συναγωνιστές και φυσικά οι διοργανωτές, Groupe Union Défense.
Με την λήξη του Κογκρέσου οι Γάλλοι Συναγωνιστές "ξενάγησαν" το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής και του Ε.ΛΑ.Μ. στις γκετοποιημένες περιοχές του Βόρειου Παρισιού, που είναι φυτώρια εγκληματικότητας και κοιτίδες παραγωγής τρομοκρατών, καθώς και στις περιοχές που χτύπησαν οι τρομοκράτες την περασμένη Παρασκευή.



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: