Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Η Πολωνία έκλεισε τα σύνορα, σύντομα όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες - Τελικός προορισμός ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών η Ελλάδα!

Η Πολωνία έκλεισε τα σύνορα, σύντομα όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες - Τελικός προορισμός ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών η Ελλάδα!
Μετά το μακελειό της Γαλλίας από τους δολοφόνους του Isis πρώτη η Πολωνία έστειλε το μήνυμα του τι θα επακολουθήσει και πώς το "προσφυγικό" θα γίνει στην ουσία η βόμβα που θα ανατινάξει τον εθνικό και κοινωνικό ιστό όλης της Ευρώπης.
Η μια μετά την άλλη, χώρες της Ε.Ε. ανακοινώνουν πως υιοθετούν τη λογική ασφάλειας των συνοριακών ελέγχων, καθώς μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι δεν αποκλείεται να αλλάξει το ευρωπαϊκό δόγμα ασφάλειας.
Ο Πολωνός Κόνραντ Σιμάνσκι, ο οποίος θα αναλάβει το υπουργείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην κυβέρνηση που βρίσκεται υπό σχηματισμό στη Βαρσοβία, δήλωσε ότι η Πολωνία δεν μπορεί να δεχθεί μετανάστες βάσει των ποσοστώσεων της Ε.Ε. μετά τις επιθέσεις αυτές.
Σε σχόλιό του το οποίο δημοσίευσε αναφέρει πως η νέα κυβέρνηση, της οποίας είναι μέλος, δεν συμφωνεί με τη δέσμευση της Πολωνίας να δεχθεί το μερίδιο που της αναλογεί στο πλαίσιο της ανακατανομής των μεταναστών σε όλη την ΕΕ και τώρα, «μπροστά στις τραγικές ενέργειες στο Παρίσι, δεν βλέπουμε να υπάρχουν οι πολιτικές δυνατότητες για να εφαρμοστεί η δέσμευση αυτή».
Στη Ρώμη, ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο ανακοίνωσε ότι η χώρα του ενίσχυσε τους συνοριακούς ελέγχους σε αεροδρόμια, λιμάνια και οδούς. «Δώσαμε ήδη εντολές να αυξηθούν οι συνοριακοί έλεγχοι, ιδιαίτερα με τη Γαλλία», δήλωσε ο Αλφάνο σε δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση του ιταλικού συμβουλίου εθνικής ασφαλείας.
Στο Άμστερνταμ, ο ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε επίσης πως η Ολλανδία θα ενισχύσει την ασφάλεια στα σύνορα και τα αεροδρόμιά της και πρόσθεσε πως οι Ολλανδοί βρίσκονται «σε πόλεμο» με το Ισλαμικό Κράτος που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο Παρίσι.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ρούτε δήλωσε πως "η κυκλοφορία προς και από τη Γαλλία και το Παρίσι, περιλαμβανομένων των αεροδρομίων και των σιδηροδρομικών σταθμών, θα παρακολουθείται στενά". "Όλες οι υπηρεσίες ασφαλείας εργάζονται με αυξημένο βαθμό ετοιμότητας", πρόσθεσε.
Την ίδια ώρα στην Ελλάδα ο κυβερνητικός θίασος της εθνοπροδοσίας συνεχίζει την ίδια καταστροφική πολιτική των ανύπαρκτων συνόρων!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: