Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Επίσημα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ.: 156.726 λαθρομετανάστες μας... προτίμησαν τους πρώτους επτά μήνες του 2015

Επίσημα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ.: 156.726 λαθρομετανάστες μας... προτίμησαν τους πρώτους επτά μήνες του 2015
Γράφει ο Αντίοχος
Ό,τι μπορεί κάνει ο σταλινικός κομισάριος Δριτσώφ και τα όργανά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού, για να κρύψουν τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών που εισέρχεται καθημερινά επί ελληνικού εδάφους, αλλά οι καταστάσεις τους έχουν ξεπεράσει και οι αποκαλύψεις έρχονται από παντού.
Αυτή τη φορά, δημοσιεύθηκαν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του αρχηγείου της Αστυνομίας, τα οποία συμπεριλαμβάνουν τους εισερχομένους και από τα χερσαία σύνορα της χώρας κι όχι μόνο από τα θαλάσσια. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία αυτά, στο πρώτο 7μηνο του 2015 ήρθαν στην Ελλάδα 156.726 έναντι 32.070 το 2014 (πενταπλασιασμός σε σχέση με πέρυσι…).
Από το σύνολο των λαθρομεταναστών η συντριπτική πλειονότητα 88.264 είναι από τη Συρία, οι 32.414 από το Αφγανιστάν, οι 9.445 από το Πακιστάν, οι 5.421 από το Ιράκ. Οι περισσότεροι πέρασαν από τα θαλάσσια σύνορα της χώρας (δηλαδή από τα τουρκικά παράλια – πεσκέσι των «φίλων» μας των Τουρκαλάδων), ήτοι  126.250, όταν το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα ήταν 8.738.
Μάλιστα, φέτος ήδη έχουμε εξασφαλισμένο… ρεκόρ δεκαετίας, καθώς ο αριθμός των λαθρομεταναστών που εισήλθαν στην χώρα το πρώτο 7μηνο του έτους, είναι ήδη περισσότεροι από τους 146.337 που εισήλθαν το 2008, οι οποίοι –μέχρι πρότινος- αποτελούσαν το… ρεκόρ της δεκαετίας!
(ΥΓ): Αλήθεια, τι έγινε με εκείνο το κομμάτι του φράχτη του Έβρου, που –όλως… τυχαίως, λίγες ημέρες μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και των ψεκασμένων συνοδοιπόρων του στην εξουσία- «κατέρρευσε» από την κακοκαιρία (έτσι είπαν…); Επισκευάστηκε ή είναι ακόμα ανοιχτό; Κι αν συμβαίνει το δεύτερο, πόσοι πέρασαν άραγε από την σύγχρονη αυτή «Κερκόπορτα»;
Εθνικισμός

1 σχόλιο:

Γιώργος Π. Πολίδης είπε...

Έχω την υποχρέωση να συμβάλλω στην αποκατάσταση της Συνείδησης, του Ορθού Λόγου και του οργάνου, ή αν θέλετε του εργαλείου, της Λογικής, καθώς θα πρέπει να την εκλάβουμε ως νοητικό εργαλείο για την διαχείριση, οργάνωση και σύνθεση των Εννοιών.

Είναι γενικό φαινόμενο δυστυχώς, πως το εργαλείο της Λογικής το διακατέχουν η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε κατάσταση βλάβης όπου με την παράλληλη βλάβη στο όργανο ή εργαλείο της Αντίληψης, τα αποτελέσματα από την διαχείριση, οργάνωση και σύνθεση των Εννοιών είναι απόλυτα και καθολικά καταστρεπτικά.

Oι "άνθρωποι" που εισβάλλουν παράνομα στην ιερή μας πατρίδα και στην Ευρώπη, ΔΕΝ είναι πρόσφυγες λόγω πολεμικών συγκρούσεων στις χώρες τους. Πρόσφυγες είναι αποκλειστικά ΜΟΝΟ για τις πρώτες χώρες υποδοχής στις οποίες όμως ΔΕΝ κινδυνεύει πια η σωματική και υπαρξιακή τους ακεραιότητα.

Η φυγή από τις πρώτες χώρες υποδοχής, οι οποίες εγγυημένα εξασφάλισαν το δικαίωμα στην ζωή δίχως κανέναν κίνδυνο πλέον για την σωματική και υπαρξιακή ακεραιότητα, όταν μάλιστα χαρακτηρίζονται από πολιτισμικές και πολιτιστικές δομές όμοιες με τα περιβάλλοντα των χωρών προέλευσης, και η μετακίνηση σε άλλες χώρες τελικού προορισμού, μάλιστα με διαφορετικές και ξένες πολιτισμικές και πολιτιστικές δομές, νοοτροπία και ήθος στην κοσμοθέαση και καθημερινό οργανωτικό τρόπο βίου, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ να χαρακτηριστεί και ονομαστεί προσφυγιά.