Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...!!! ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ...!!!


Περισσότεροι από 3.000 μετανάστες, έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ευελπιστώντας να βρουν ένα εισιτήριο, για να μπουν στα πλοία της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά.

Και ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται καθημερινά, αφού τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια προς Πειραιά, είναι όλα γεμάτα και δεν εκδίδουν εισιτήρια.

Είναι δυστυχώς στο τουριστικό κέντρο της πόλης μας στο λιμάνι στην Μυτιλήνη.
Αυτό που δεν φαίνεται στις φώτο είναι η δυσωδία που απλώνεται σε όλη την περιοχή και απολαμβάνουν οι επισκέπτες της πόλης μας .

Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο κατάφεραν μέσα σε μερικά 24ωρα να μετατρέψουν το λιμάνι Μυτιλήνης και την γύρω περιοχή οι μετανάστες και πρόσφυγες , οι οποίοι προτίμησαν να αποθέσουν τα απορρίμματά τους στο οδόστρωμα, από το να τα πετάξουν στους κάδους

Παντού.. υπάρχουν απλωμένα ρούχα, σωσίβια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάνεις.. Το χειρότερο είναι ότι παντού στο οδόστρωμα θα βρει κάνεις από σκουπίδια μέχρι κόπρανα, μπιμπιλινα, σερβιέτες κα..

Οι μετανάστες κοιμούνται κυριολεκτικά στο δρόμο σε χώρους μέσα και έξω από το λιμάνι του νησιού, αλλά και στους γύρω δρόμους όπως και στην περιοχή Τσαμακια, στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης, έξω από το δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, στην Προκυμαία Μυτιλήνης και κυριολεκτικά όπου βρουν


Δείτε το βίντεο
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: