Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

«Έφοδος» της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα στον παράνομο καταυλισμό Καμίνη-Συριζαίων στον Βοτανικό - ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης και Δήμητρα Βελέντζα βρέθηκαν σήμερα το πρωί στον Βοτανικό για να εποπτεύσουν τον χώρο όπου η λαθροκυβέρνηση του Σύριζα σε συνεργασία με τον λαθροδήμαρχο Καμίνη στήνουν παράνομο καταυλισμό λαθρομεταναστών. Τα μέτρα ασφαλείας στο σημείο είναι δρακόντεια και υπάρχει 24ωρη αστυνομική φύλαξη για να εμποδίσει τους κατοίκους να αντιδράσουν στην μετατροπή της περιοχής τους σε γκέτο. Οι εργασίες είναι πυρετώδεις και οχήματα του Δήμου καταφτάνουν μαζικά στον χώρο, μεταφέροντας τόνους από υλικά και προμήθειες.


Οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής εισήλθαν στο εργοτάξιο και με… δέος αντίκρισαν μία υπερσύγχρονη εγκατάσταση με εκατοντάδες κοντέινερ, ηλεκτροδότηση, υδροδότηση, ακόμα και ψύξη-θέρμανση! Το διαλυμένο κράτος της κυρα-Τασίας και του dear Alexis λειτουργεί άψογα για να εξυπηρετήσει τους λαθρομετανάστες που καθημερινά εισβάλλουν κατά κύματα στην Πατρίδα μας.

Την άφιξή μας ακολούθησαν συνεργεία όλων των καναλιών της διαπλοκής, αλλά απαγορεύθηκε ακόμα και στην κρατική τηλεόραση να πάρει πλάνα από τον καταυλισμό. Το Σύστημα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει ο φτωχός Λαός πόσα εκατομμύρια ξοδεύονται για τους λαθρομετανάστες, την ώρα που οι Έλληνες αιμορραγούν.
Μόλις οι κάτοικοι της περιοχής αντελήφθησαν την παρουσία των εκπροσώπων μας, μας πλησίασαν και ζήτησαν την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής στον δίκαιο αγώνα τους ενάντια στους παράνομους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Από την πλευρά μας δεσμευτήκαμε πώς θα αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο μέσο το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος. Ήδη είναι έτοιμες οι πρώτες προσφυγές ενάντια στους παράνομους καταυλισμούς, αλλά και το λαθρονομοσχέδιο, ενώ σύντομα οι επιτροπές κατοίκων της περιοχής θα διοργανώσουν ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: