Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ;

xrysh_augh
Γράφει ο Αντίοχος
Εκλογές, λοιπόν! Στις 20 Σεπτεμβρίου, γιατί ... το γοργόν και χάριν έχει.
Εκλογές, γιατί ο κύριος Τσίπρας και η παρέα του, θέλουν να σου ρίξουν την ευθύνη για τον μνημονιακό όλεθρο που θα ακολουθήσει!
Το δοκίμασαν και με το δημοψήφισμα που προκήρυξαν. Γνώριζαν βεβαίως εκ των προτέρων, ότι μόλις θα πουν τη λέξη «δημοψήφισμα», το επόμενο λεπτό θα κλείσουν οι τράπεζες. Και υπό την πίεση του χρόνου και με κλειστές τράπεζες, ήταν σίγουροι πως ο κοσμάκης θα ψήφιζε «ναι» στην πλειοψηφία του, για να του ρίξουν εν συνεχεία την ευθύνη για το τρίτο Μνημόνιο! Εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, αντισταθήκαμε, μέχρι και δημοψήφισμα τολμήσαμε και κάνουμε, αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία του λαού προτίμησε το Μνημόνιο. Σεβόμενοι, λοιπόν, τη θέληση της πλειοψηφίας πάμε να υπογράψουμε το Μνημόνιο που εσείς ψηφίσατε και το κρίμα στο λαιμό σας ». Αυτά είχε σκοπό να πει τη νύχτα του δημοψηφίσματος το Αλεκάκι.
Αλλά, δεν του 'κατσε!
Επανέρχεται, λοιπόν, τώρα και ζητά την ψήφο σου! Κι αν πριν από την 25η Ιανουαρίου δεν ήξερες και είχες μια κρυφή ελπίδα ότι ο Τσίπρας θα ... σκίσει το Μνημόνιο, τώρα ξέρεις πολύ καλά τι σε περιμένει! Το νέο αριστερό Μνημόνιο έχει ήδη ψηφιστεί από την ελληνική βουλή και τα κοινοβούλια των διαφόρων χωρών της Ευρώπης. Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα! Έχουν δημοσιευθεί όλες οι παράμετροί του, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Τι σου ζητούν, λοιπόν? Σου ζητούν να ψηφίσεις ενσυνείδητα το χαμό σου! Κι αν το πράξεις (ψηφίζοντας οποιοδήποτε συστημικό-μνημονιακό κόμμα, δηλαδή οποιοδήποτε πλην της Χρυσής Αυγής) και αρχίσεις και ... γκρινιάζεις όταν θα σου πέφτουν κατακούτελα οι εφαρμοστικοί του νόμοι, θα σου πούνε: «Γιατί διαμαρτύρεσαι τώρα? Δε στο κρύψαμε! Το ήξερες το νέο αριστερό μας Μνημόνιο κι από την όψη κι από την ανάποδη και παρόλα αυτά το ψήφισες! Τώρα σκάσε και κολύμπα ... »!
Όπως ξέρεις, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Και από την κάλπη, ομοίως! Γι 'αυτό: ψήφο στην Χρυσή Αυγή, την μόνη σταθερή αντιμνημονιακή επιλογή!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: