Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Fimotro: Μακράν τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή

Fimotro: Μακράν τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή
Παραθέτουμε αυτούσια την πολιτική ανάλυση της ενημερωτικής ιστοσελίδας Fimotro για τις επερχόμενες εκλογές:
Όλοι δουλεύουν για το κόμμα της ακροδεξιάς. Βούτυρο στο ψωμί της το μεταναστευτικό και η γραμμή που πέφτει από την εκκλησία. Εμείς στο Fimotro είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρουσιάζουμε τα πραγματικά στοιχεία που βρίσκουν οι δημοσκόποι και όχι τα στοιχεία που βγάζουν "πειραγμένα" για... πολιτικές σκοπιμότητες και λόγους που ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν.
Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ΟΛΟΙ, μα όλοι οι δημοσκόποι βρίσκουν τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Και όχι μόνο την "συναντάνε" σε όλες τις τηλεφωνικές τρίτο κόμμα, αλλά εντοπίζουν στις μετρήσεις ότι με διαφορά τρίτο κόμμα πλησιάζοντας διψήφια ποσοστά!
Σας θυμίζουμε ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 καμία δημοσκόπηση δεν τις έδινε οριακό προβάδισμα για την τρίτη θέση. Όλες έδειχναν το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και καμία την Χρυσή Αυγή. Δυστυχώς ή ευτυχώς το ίδιο θα συμβεί και τώρα. Γιατί θα συμβεί; Είναι πολύ απλό:
1. Στις εκλογές του Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή πήγε σε εκλογές με προφυλακισμένους σχεδόν όλους τους βουλευτές μαζί και τον Αρχηγό της. Σε αυτές τις εκλογές όλοι θα είναι έξω!
2. Στις εκλογές του Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή κατέβηκε στις εκλογές με τη... στάμπα της εγκληματικής οργάνωσης. Σε αυτές τις εκλογές και έτσι όπως έχει εξελιχθεί η δίκη δεν... παίζει αυτό, άσχετα ποια θα είναι η δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση.
3. Στις εκλογές του Ιανουαρίου με τα σόου των προφυλακίσεων των μελών τηςΧρυσής Αυγής το πολιτικό περιβάλλον δεν ήταν θετικό. Σε αυτές τις εκλογές η έξαρση του μεταναστευτικού αποτελεί βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής.
4. Στις εκλογές του Ιανουαρίου λόγω των προφυλακίσεων η Εκκλησία και τα μοναστήρια απέφευγαν να δίνουν καθαρή γραμμή υπέρ της Χρυσής Αυγής. Σε αυτές τις εκλογές μαθαίνουμε ότι πέφτει... κανονική γραμμή ακόμα και από τους παλαιοημερολογίτες που στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν τους ΑΝΕΛ!
Δυστυχώς ή ευτυχώς οι δημοσκόποι που βλέπουν άνετα την τρίτη θέση με ποσοστά κοντά στο 10% για το κόμμα του Ν. Μιχαλολιάκου θα δικαιωθούν 100%...
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: