Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

«ΒΗΜΑ»: ΓΥΡΩ ΣΤΟ 9% ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

EKLOGES-2012
Γράφει ο Αντίοχος
«Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια», λέει ο λαός μας. Κι από καλά πληροφορημένο –εκ των έσω- να προσθέσω εγώ, εκσυγχρονίζοντας την παροιμία στους καιρούς του διαδικτύου…
Αποκαλύπτει, λοιπόν, ο πάντα πολύ καλά πληροφορημένος «Βηματοδότης» του καθεστωτικού «Βήματος», σχετικά με τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις κρυφές δημοσκοπήσεις – κι όχι τις… μπακατέλες που μας παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις-μαϊμού που δημοσιεύονται στις φυλλάδες:
«… Σας πληροφορώ ότι μαθαίνω πως στην Κουμουνδούρου κάνουν συνεχώς μυστικές δημοσκοπικές  εκτιμήσεις. Σύμφωνα με αυτές, και τα επτά υπάρχοντα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή. Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ βρίσκεται στις 14 ποσοστιαίες μονάδες, αλλά, προσοχή, μετράνε ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ ενιαίο. Για την τρίτη θέση πήρε κεφάλι το Ποτάμι και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή, με μειωμένα όμως τα ποσοστά της σε σχέση με τις ευρωεκλογές…».
Και πόσο πήρε η Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές; 9,3%. Άρα, τα πραγματικά ποσοστά της είναι ελαφρώς μειωμένα σε σχέση με το 9,3% των ευρωεκλογών. Κάπου στο 9%, ας πούμε…
(ΥΓ) 1: Αυτό για το Ποτάμι που δήθεν είναι τρίτο, μας το’ παν κι άλλοι πολλοί –και στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές του Ιανουαρίου. Μόνο που έπεσαν έξω και τις δυο φορές… Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο. Δεν πειράζει, θα… τριτώσει το κακό!
(ΥΓ) 2: Επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν πρέπει να μαγειρεύουν, και ενόψει των εκλογών που ’ρχονται, ας φροντίσουν οι πάσης φύσεως καθεστωτικοί να προμηθευτούν μπόλικους… βηματοδότες. Γιατί τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα είναι τέτοια, που σίγουρα θα τους προκαλέσουν… καρδιακά επεισόδια!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: