Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΠΑΝΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ...ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ !!! ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ...



Γράφει ο Αντίοχος.
Ε, λοιπόν, μπορεί η συγκυβέρνηση των ανδρεικέλων των διεθνών τοκογλύφων να στέλνει την αστυνομία για να σταματήσει τις νομιμότατες πολιτικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά και οι εθνικιστές δε θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια. Όχι, δε θα συγκρουστούν με την αστυνομία, ούτε θα εξαφανίζονται μόλις βλέπουν τις κλούβες να πλησιάζουν. 
Υπάρχει ένας… άλλος τρόπος που προτάθηκε από πολλούς, πιο σίγουρος και αποτελεσματικός και προπάντων… δοκιμασμένος στην πράξη, που σε περίπτωση που εφαρμοστεί θα αναγκάσει την αστυνομία να φεύγει άπραγη: μόλις πλησιάζουν οι αστυνομικές δυνάμεις το χώρο της εθνικιστικής δράσης θα εξαφανίζονται τα εθνικιστικά σύμβολα και… ως δια μαγείας θα εμφανίζονται για… παραπλάνηση ένα πανό με συνθήματα του ΚΚΕ και κανά δυο-τρεις σημαίες με το… σφυροδρέπανο (τα οποία, μετά την παραπλάνηση θα παραδίδονται στην… πυρά και όποιος τα βάσταγε θα πλένει δέκα φορές τα χέρια του με Betadine). 

Θα ενημερώνουν οι αστυνομικοί τους επίορκους της Κατεχάκη ότι πέσανε σε… λούμπα, κι αυτοί θα τους διατάζουν να ζητήσουν ταπεινά… συγνώμη από τους «κομμουνιστές», να τους διευκρινίζουν ότι «κάποιοι κακόβουλοι μας ενημέρωσαν ότι δήθεν είστε χρυσαυγίτες» και να κάνουν επιτόπου… μεταβολή. Διότι, στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαριστάν, μόνο οι υπόδουλοι του συστήματος κουκουέδες έχουν πλήρη ασυλία. Όχι μόνο να μοιράσουν φυλλάδια έξω από την Ακρόπολη, αλλά και να υψώνουν πανό πάνω στην Ακρόπολη!

http://ethnikismos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: