Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΙΔΟΥ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ» ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!


Γράφει ο Αντίοχος.

Τις τελευταίες ημέρες, τα καθεστωτικά ΜΜΕ μιλάνε για «ανέλπιστη βοήθεια στην Χρυσή Αυγή», «αμνήστευση της Χρυσής Αυγής», κ.τ.λ., αναφερόμενα σε πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής του υπουργείου Δικαιοσύνης, για αλλαγές στο άρθρα του Ποινικού Κώδικα που αφορούν την κατάργηση των ισοβίων του ν.1608/50 περί καταχραστών, αλλά και την αναθεώρηση του άρθρου 187 για την εγκληματική οργάνωση, που θα θέτει ως προϋπόθεση για την στοιχειοθέτηση του αδικήματος τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Ασφαλώς, στην περίπτωση που θα γίνει δεκτή η σχετική πρόταση, καταρρέει η κατηγορία περί «εγκληματικής οργάνωσης» και αποφυλακίζονται αμέσως ο Αρχηγός και οι βουλευτές πολιτικοί κρατούμενοι!

Ωστόσο, εδώ δεν πρόκειται για… ρουσφέτι στην Χρυσή Αυγή –όπως υπονοούν τα πατσαβούρια της καθεστωτικής αλητείας- αλλά για πρόταση μιας επιτροπής επιστημόνων, που βασίζεται στη σύμβαση του ΟΗΕ κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος (που υπεγράφη στο Παλέρμο της Ιταλίας, το 2000), την οποία είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να δεχθεί η Ελλάδα!

Βεβαίως, η χουντάρα των σάπιων έχει παγώσει στο άκουσμα της είδησης και ανεπισήμως ο αρμόδιος υπουργός της παραδικαστικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, Αθανασίου, «διέρρευσε» στις παλιολινάτσες της (δήθεν) δημοσιογραφίας, ότι «δεν δεσμεύεται από την πρόταση της επιτροπής», αποκρύπτοντας ότι δεν πρόκειται για μια απλή πρόταση, αλλά για σύμβαση του ΟΗΕ!

Σε κάθε περίπτωση, να είμαστε όλοι σε διαρκή επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί ο μήνας που έρχεται θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις, που δε θα μπορέσει να ελέγξει η χουντάρα των δοσιλόγων!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: