Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, αφού ανακάλυψαν ψευδομάρτυρα κατηγορίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής (!), έβγαλαν και καταδικαστική απόφαση

Τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, αφού ανακάλυψαν ψευδομάρτυρα κατηγορίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής (!), έβγαλαν και καταδικαστική απόφαση
Σε παροξυσμό βρίσκονται τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, αλλά και ο βασικός ενορχηστρωτής της σκευωρίας και της παραδικαστικής κλίκας, Αθανασίου, ο οποίος συνεχίζει απρόσκοπτα τα τηλέφωνα και τις παρεμβάσεις.
Το σημερινό φύλλο από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου, "Παραπολιτικά" περιέχει δυο σημαντικές ειδήσεις που εκθέτουν και αποκαλύπτουν την παραδικαστική κλίκα Αθανασίου.
Αρχικά, στην σελίδα 16 υπάρχει ολοσέλιδη συνέντευξη του υπουργού δικαστικής εξουσίας, στην οποία αναφέρεται και στην μελλοντική δίκη της σκευωρίας, την δίκη της Χρυσής Αυγής. Εκεί ο "καλός φίλος" μερίδας... ανεξάρτητων εισαγγελέων, ανακριτών και δικαστών προβαίνει σε ένα σημαντικό ολίσθημα, καθώς αποκαλύπτει ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής θα γίνει πιθανώς σε εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.


Πώς γνωρίζει ότι θα υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα και θα γίνει δίκη; Αλλά ακόμα κι αν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα, πώς γνωρίζει ότι αυτό δεν θα καταπέσει και προδικάζει την διεξαγωγή της δίκης; Βέβαια αυτές οι παρεμβάσεις είναι "ψιλά γράμματα" για τον Αθανασίου, ο οποίος έχει κάνει λόγο εδώ και τρεις μήνες για "δίκαιη πολιτική δίκη"!
Ακόμα μία μεγάλη αποκάλυψη εμπεριέχεται στην επόμενη σελίδα των "Παραπολιτικών", όπου υπάρχει ρεπορτάζ για την δίκη της Χρυσής Αυγής.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί πως ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη από τον Αθανασίου (Δημήτρης Γιαννακόπουλος), είναι ο ίδιος που υπογράφει στην διπλανή σελίδα και το ρεπορτάζ για την δίκη της Χρυσής Αυγής. Από ποιον πήρε τις πληροφορίες και ιδιαίτερα την γνώση για το βούλευμα Ντογιάκου που γράφεται αυτήν την ώρα; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται... Ο Αθανασίου νομίζει πως δεν καταλαβαίνουμε ότι συνεχίζει τα τηλέφωνα για να μάθει "πώς πάει η κατάσταση...".
Στο ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος σύμφωνα με πληροφορίες των "Παραπολιτικών" προδικάζει πως το βούλευμα Ντογιάκου θα είναι παραπεμπτικό, γνωρίζοντας ότι "έχει δέσει το κατηγορητήριο για τους Ν. Μιχαλολιάκο, 16 βουλευτές και 30 συνεργούς τους, ενώ κομβικές θεωρούνται 7 καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων, ένας εκ των οποίων είναι πολιτικό πρόσωπο με υψηλή θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής".


Το πρώτο σχόλιο που οφείλουμε να κάνουμε είναι πως η "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" λειτουργεί μια χαρά και οι διαδικασίες προχωρούν... όπως προβλέπεται, αφού έχει διαρρεύσει το βούλευμα ως προς την κατεύθυνση και τα πρόσωπα. Αυτό που χρήζει σχολιασμού είναι το γεγονός πως στους κατηγορούμενους λείπει από την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής ένας βουλευτής; Λέτε να είναι ο αποστάτης Αλεξόπουλος;
Αυτό θα ήταν σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και μια ακόμη απόδειξη του πολιτικού χαρακτήρα της δίωξης, αφού ο εν λόγω μένει στο απυρόβλητο λόγω της δήλωσης μετανοίας που έχει δημόσια υπογράψει!
Τέλος, αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι η αναφορά για "ένα πολιτικό πρόσωπο, η κατάθεση του οποίου είναι κομβική και συμπεριλαμβάνεται σε αυτές των προστατευόμενων μαρτύρων, ενώ έχει και υψηλή θέση στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής". Εδώ ο δημοσιογράφος μάλλον μπερδεύτηκε και δεν μετέφερε καλά την πληροφορία που του ψιθύρισαν.
Αρχικά, δεν γίνεται ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής να είναι κατηγορούμενος, όπως νωρίτερα αναφέρθηκε, και ταυτόχρονα και μάρτυρας κατηγορίας. Αν δεχτούμε το σενάριο πως ο λόγος γίνεται για τον Βαλάντη Αλεξόπουλο που δεν θα είναι κατηγορούμενος, πώς γίνεται να είναι και προστατευόμενος μάρτυρας, αφού έχει απολογηθεί για την υπόθεση και η κατάθεσή του είναι δημόσια. Επιπλέον, αν ο συντάκτης εννοεί τον Αλεξόπουλο, ποια υψηλή θέση έχει στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής;
Είναι προφανές πως Εισαγγελέας, υπουργός δικαστικής εξουσίας, ανακρίτριες και παπαγαλάκια έχουν χάσει "τα αυγά και τα πασχάλια" με την υπόθεση της σκευωρίας και δεν ξέρουν πια τι να πουν!
Σύντομα όλοι αυτοί θα χάσουν και παντελώς την μιλιά τους, όταν η σκευωρία θα καταπέσει με πάταγο και θα λάμψει η αλήθεια!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: