Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!

rwsia-empargko-sta-agrotika-proionta.w_l
Προκειμένου οι πρόθυμοι Σαμαροβενιζέλοι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Αμερικανοσιωνιστών (για να τους πούνε μπράβο…), συμμετείχαν στις κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσσίας. Και τώρα, η ελληνική αγροτιά είναι αντιμέτωπη με την καταστροφή, εξαιτίας της απόφασής τους αυτής!
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει στις κυρώσεις, «μπλοκάροντας» τις εισαγωγές από χώρες που της επέβαλλαν κυρώσεις.
Έτσι, υπέγραψε διάταγμα, το οποίο προβλέπει την «απαγόρευση ή τον περιορισμό για έναν χρόνο» των εισαγωγών αγροδιατροφικών προϊόντων που προέρχονται από τις χώρες οι οποίες επιβάλλουν οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπως ανέφερε η ρωσσική προεδρία σε σχετική της ανακοίνωση:
«Με σκοπό την προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ομοσπονδίας της Ρωσσίας διατάσσω να απαγορευτούν ή να περιοριστούν για έναν χρόνο οι εισαγωγές στη ρωσσική επικράτεια ορισμένων ειδών γεωργικών προϊόντων, πρώτων υλών και διατροφικών προϊόντων από τις χώρες οι οποίες αποφάσισαν να θέσουν σε ισχύ οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας».
Και τι θα τα κάνουν τώρα τα προϊόντα τους που εξάγονταν στη Ρωσσία οι αγρότες; Και τι τους νοιάζει τους δούλους των Αμερικανοσιωνιστών; Αυτοί το «μπράβο» τους το εισέπραξαν. Γι’ αυτό το «μπράβο» ζουν άλλωστε… Καθότι, «ισχύς τους η αγάπη των Αμερικανοσιωνιστών»! Και ο λαός ας πάει να… κουρεύεται!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: