Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ 6 ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ- ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ

10437269_452207398253279_1161029245_n

  • Σε κακόγουστο πανηγύρι μετέτρεψαν την ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου ο Σύριζα και η Δούρου.
  • Ακούστηκαν “ουου” κατά την διάρκεια πολιτικού όρκου της Δούρου, από εκεί που κάθονταν υποστηρικτές του Σύριζα.
  • Σε αστυνομικό κλοιό και σε απαγόρευση τα “μαύρα μπλουζάκια”…
Η κατάφορη παραβίαση κάθε έννοιας συνταγματικότητας, στην ελεύθερη μετακίνηση, ελεύθερων πολιτών, απλά και μόνο επειδή φορούσαν μαύρη μπλούζα, (με ή χωρίς τον Mαίανδρο – σήμα της Χρυσής Αυγής)
SAM_6279
ο περιφερόμενος θλιβερός θίασος των 5 ατόμων του ΚΕΕΡΦΑ που κάτι ακατανόητο έλεγαν (ή δεν είχαν ξυπνήσει ακόμη, ή… δεν “ήταν καλά” – χάλια το “πράμα”) και όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου Δροσούπολης στον δήμο Φυλής, με τον κομμουνιστικό χαιρετισμό σε πρώτο πλάνο
SAM_6328
(αλλά αυτός δεν απαγορεύεται είπαμε, και ας έχει συνδεθεί με δολοφονίες εκατομμυρίων ανθρώπων) μας πείθουν πως δεν θα έπρεπε να μιλάμε για “τελετή ορκωμοσίας” – γιατί τέτοια δεν ήταν – εκτός αν εξαιρέσουμε ένα μικρό σημείο. Εκεί που ορκίστηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος και οι εκλεγμένοι της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική”.
10656547_452207388253280_685443649_n
Οι άλλοι, ο καθένας ορκίστηκε όπου ήθελε. Άλλος στη μάνα του, άλλος στο παιδί του, άλλος στα playmobil που είχε μικρός…
sulaawkqms53fe27f52f276
… κάνοντας τον Μ. Γλέζο να αναρωτιέται και τον Τσίπρα να προβληματίζεται … (Είναι πρόσφατη η εμπειρία του Αγίου Όρους Μr Tsipras και πως να τους πεις πως τους εκμεταλλεύτηκες για να τους πάρεις την ψήφο – μα πριν αλέκτωρ (ή να πούμε ΗΛΕΚΤΩΡ) λαλήσει τρις εφάνης ολίγος;)
tsipras glezos
Τι ήταν αυτό που είδαμε λοιπόν εκεί στα Άνω Λιόσια; Ένα μεγάλο επικοινωνιακό φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ που ξέφυγε και έγινε πανηγύρι.
Στα πανηγύρια όλα επιτρέπονται. Στην ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, της πλέον δύσκολης και υποβαθμισμένης περιφέρειας της Ελλάδας, όσα έγιναν επιβεβαίωσαν την φράση που ακουγόταν από στόμα σε στόμα στους κατοίκους της περιοχής – που “σημειολογικά” επέλεξε η Δούρου για να γίνει η ορκωμοσία των Περιφερειακών Συμβούλων… “Τι είναι αυτά; Κουβέντα για μας… Και ακόμη δεν κυβέρνησαν!”.
Ήταν όλοι τους εκεί και τους στεφάνωνε η διαπλοκή.
ψινακης
Ηθοποιοί, ο Πάνος Σκουρολιάκος, ο (πρώην) κλεφτοπασόκος της Γενοπ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, ο έχων απλήρωτους τους εργαζόμενους του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ “στο κόκκινο” δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλας, ο λαθρο-δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ο νέος δήμαρχος που θέλει τον Μαραθώνα “τόπο γυμνών παλλικαριών κάτω από του Φοίνικες”, Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ (ιδιοκτητών ακινήτων) Στράτος Παραδιάς, λέτε να στέλνει το μνμ στον Σαμαρά πως χάνει αν χάσουν κι αυτοί πολλά από τον ΕΝΦΙΑ;;;), οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Δραγασάκης, Σκουρλέτης, Λαφαζάνης, Τσουκαλάς, η πρώην Κνίτισσα και νυν βουλευτής Σύριζα Βαλαβάνη, και πολλοί άλλοι.
pkjjkauhar53fe2e081ead0
Το πανηγύρι είχε τον Τσίπρα ως guest star, σε σπέσιαλ εμφάνιση….
ervicqdhmt53fe2f87e8c1a
Εκεί ακόμη ήταν και οι καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών, αλλά και τα μέλη της “επιτροπής για την απομάκρυνση της χωματερής φυλής” που ήταν ταυτόχρονα – και σε πλήρη σύγχυση – και η επιτροπή κατά της Χρυσής Αυγής. (Σ.Σ. Η Χρυσή Αυγή, ήταν η μόνη παράταξη που παρουσίασε θέσεις για την διαχείριση των απορριμμάτων κατά την προεκλογική διαδικασία, κάποιες από αυτές τις θέσεις αντιγράφηκαν από τον Σύριζα). Μια από αυτές που ΔΕΝ αντιγράφηκαν, ήταν και η άμεση απομάκρυνση της χωματερής! Άρα συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και της αυτοδιοικητικής της έκφρασης, της “Ελληνικής Αυγής” ειναι συνθήματα υπέρ του Μπόμπολα και των συμφερόντων που θα εξυπηρετήσει η Δούρου! Ισως για αυτά σας τα λάθη “σύντροφοι”, η χωματερή να μην έχει φύγει από τα Λιόσια, κι έτσι όπως το πάτε, δεν θα φύγει ποτέ!).
Από τα παραλειπόμενα της ορκωμοσίας, ήταν ο πολιτικός όρκος της Δούρου, πρίν την θρησκευτική τελετή, και το “ουου” που ακούστηκε απο τα θεωρεία που καθόταν υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ!
Ο Θάνος Τζήμερος, που ορκίστηκε με τον όρκο της εγκυκλίου (!!!!)
Οι κομμουνιστές του Παφίλη που αρκέστηκαν σε μια δήλωση “πίστης στα συμφέροντα του λαού”…
Υ.Γ. Κατά της διάρκεια των γενικών γλυκανανάλατων ευχών της Δούρου, κάτοικοι της περιοχής ρωτούσαν ο ένας τον άλλον: με τους “ρομα” και την εγκληματικότητα που φουντώνει τι θα γίνει, με την χωματερή; Με την ανεργία στην περιφέρεια, με τα μεγάλα έργα που ειναι απαραίτητα στην περιφέρεια της Αττικής και δεν έγιναν ποτέ (ούτε θα γίνουν) γιατι δεν λέει κουβέντα;
Θέλετε απάντηση εσείς που την ψηφίσατε και τώρα αναρωτιέστε;
Δεν θα γίνει τίποτα!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: