Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Οι παράνομα προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα ορκιστούν όπως ορίζει το Σύνταγμα και οι Νόμοι


Εν όψει των επικείμενων ορκωμοσιών σε δήμους και περιφέρειες, διαβάζουμε στον Βηματοδότη τα παρακάτω με τίτλο “24η άδεια στους χρυσαυγίτες¨: “Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά. Να χορηγείται 24ωρη άδεια σε προφυλακισμένους (με κακουργηματικές πράξεις) για να… ορκιστούν δημοτικοί σύμβουλοι! Ο εισαγγελέας φυλακών έκανε δεκτό το αίτημα των προφυλακισμένων χρυσαυγιτών που έχουν εκλεγεί δημοτικοί σύμβουλοι (ανάμεσα στους οποίους και ο Ηλ. Κασιδιάρης, που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων) και τους χορήγησε 24ωρη άδεια προκειμένου να ορκιστούν και εν συνεχεία να επιστρέψουν στα κελιά τους. Εξυπακούεται ότι οι προφυλακισμένοι θα πάνε στον τόπο ορκωμοσίας τους συνοδεία περιπολικών και αυτοκινήτων της Ασφάλειας και με τον ίδιο τρόπο θα επιστρέψουν στα κελιά τους.”
Φυσικά και γίνεται για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά βρε κακόμοιρε βηματοδότη, διότι σε καιρό υποτιθέμενης δημοκρατίας για πρώτη φορά κρατούνται παράνομα και αντισυνταγματικά εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του Ελληνικού Λαού επειδή ανεβαίνουν τα ποσοστά του κόμματός τους και δη ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! Όσο για τις “κακουργηματικές πράξεις” να σου πούμε ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητος για όλους τους κατηγορουμένους, αλλά φυσικά σου διαφεύγει αυτή η λεπτομέρεια. Επίσης, να σου πούμε ότι άδειες χορηγούνται ακόμη και σε τρομοκράτες, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιες πληρωμένες γραφίδες σα και του λόγου σου…
Όσο αφορά την περίπτωση Ηλία Κασιδιάρη, για την “κακουργηματική” του πράξη, ο βηματοδότης σκόπιμα αποκρύπτει την Αλήθεια, δηλαδή ότι ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης πλήρωσε εγγύηση πενήντα χιλιάδες ευρώ (50.000ευρώ!) για να είναι ελεύθερος και τον έβαλαν μέσα για κατοχή μιας νόμιμης κυνηγητικής καραμπίνας!
Θα πάρουν άδεια να πάνε να ορκιστούν δημοτικοί σύμβουλοι γιατί τους θέλει και τους επέλεξε ο λαός (τι να κάνουμε που δεν αρέσει στον “δημοκράτη” βηματοδότη!) και όχι να προβούν σε παράνομες πράξεις…
Περαστικά σου κακόμοιρε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ! Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο το καλύτερο…
Και για την ιστορία: Εθνικές εκλογές 4ης Οκτωβρίου 2009, η Χρυσή Αυγή έλαβε το 0,29 % των ψήφων. Ευρωπαϊκές εκλογές της 25ης Μαίου 2014, (σχεδόν πέντε, (5), έτη αργότερα…), η Χρυσή Αυγή έλαβε το 9,40 % των ψήφων. Σε απλά ελληνικά, αύξησε τη δύναμή της περισσότερο από τριάντα δύο, (32), φορές!!!
http://koinonikosethnikismos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: