Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης δεν σταματούν ποτέ - Διανομή λαχανικών από την Τ.Ο. Αθηνών

Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης δεν σταματούν ποτέ - Διανομή λαχανικών από την Τ.Ο. Αθηνών
Εικόνες πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα, με εκατοντάδες ανθρώπων να αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα, πόσω μάλλον να κάνουν διακοπές ακόμα και την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου. Αποδεικνύεται πως "τα μπάνια του λαού" είναι πλέον πολυτέλεια για όλο και περισσότερους Έλληνες, καθώς το "success story" της χούντας Σαμαρά ήταν κάτι σαν το πολυδιαφημισμένο "σκίσιμο των μνημονίων": ΈΝΑ ΑΚΟΜΑ ΨΕΜΑ!


Μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει κοινωνική ευαισθησία και ανθρωπιστικά αντανακλαστικά είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος "Χρυσή Αυγή".

Οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών συνεχίζουν αδιάκοπα των αγώνα για Κοινωνική Αλληλεγγύη, ακόμα και παραμονή της Παναγίας. Περίπου 5 τόνοι λαχανικών διανεμήθηκαν σε ανέργους, πολυτέκνους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Γι' ακόμη μία φορά, υπερεπαρκής ανταμοιβή μας τα χαμόγελα των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και η υπόσχεσή τους για ένα ακόμη ισχυρότερο - αυτή τη φορά- χαστούκι στα μούτρα του ετοιμόρροπου πολιτικού κατεστημένο στις επερχόμενες εκλογές.

Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει - Η Ελλάδα θα νικήσει!

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: