Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας, προς Τιμή του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, στη μοναδική ίσως προτομή του, που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα, στην αρχή του δρόμου προς το Οχυρό του Ρούπελ.

Παρουσιάστηκε το πολυσχιδές έργο του μεγαλύτερου αναμορφωτή της σύγχρονής Ελλάδας αλλά και του πλέον συκοφαντημένου από το διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολιτευτικής δήθεν δημοκρατίας.
Τον λογο έλαβαν διαδοχικά, ο Συναγωνιστής Σιώης Νικήτας, γραμματέας Ν.Ε. Σερρών:

Ο Συναγωνιστής Καρανικόλας Χρήστος από την Τ.Ο. Θεσσαλονίκης:

Ο Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή:

Ο άνθρωπος που δόξασε την Ελλάδα και χάρισε την πρώτη Νίκη των συμμάχων κατά των δυνάμεων του άξονα, αυτός που διέσωσε τη χώρα από τα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, αποκαλείται από τους ξεπουλημένους πολιτικούς του σήμερα «φασίστας» και «δικτάτορας». Ο εισηγητής του οχταώρου και της Κυριακής Αργίας, αυτός που καθιέρωσε την Κοινωνική Ασφάλιση στην Ελλάδα και μηδένισε την ανεργία, υβρίζεται χυδαιότατα από αυτούς που τα καταργούν.
Οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούμε το έργο του Ι. Μεταξά και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα Εθνικιστική, απαλλαγμένη από τους τυράννους της νέας αποικιοκρατίας.
Το όραμα του Εθνάρχη είναι και όραμά μας.
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: