Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΙΔΟΥ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Η ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΗ ΜΥΡΤΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Η μητέρα της Μυρτούς αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχουν ελπίδες για την κόρη της, η οποία βρίσκεται εδώ και τέσσερις μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. “Η Μυρτώ ουρλιάζει μόνο όταν πονάει. Έχω να ακούσω δύο χρόνια τη λέξη μαμά από το στόμα της. Είναι σε μια κατάσταση που καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μιλάει και δεν κινείται. Έχει πόνους, είναι ανήσυχη και κλαίει πολύ έντονα”...

Κατά τα’ άλλα οι χυδαίοι καραγκιόζηδες του ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οι υπέρμαχοι της αρρωστημένης και παρακμιακής «διανόησης» που ταυτίζει και ισοπεδώνει τα πάντα, που αρνείται ιδέες και ιδανικά και ανάγει σε αξίες κάθε τι απολίτιστο, βάρβαρο και αντικοινωνικό, μαζεύτηκαν εμπρός στα δικαστήρια στην Ερμούπολη της Σύρου για να συμπαρασταθούν και να προστατεύσουν από την Λαϊκή οργή τον Αχμέντ Βακάς, το κτήνος από το Πακιστάν που κατέστρεψε μια αθώα ζωή.

Διότι η γενικότερη ιδεολογική, ηθική και συναισθηματική τους θεώρηση συγκλίνει με την υποκουλτούρα και τον μεσαιωνισμό, καθώς και με τις μεθόδους και τις πρακτικές που εφαρμόζονται στις κοινωνίες από τις οποίες μας κουβαλήθηκε αυτό το «λουλούδι».

Έτσι και αυτοί δεν επιτίθενται και λυντσάρουν ως αγέλη πιθηκοειδών σε κάθε αντισυγκέντρωση που διοργανώνουν με τις ευλογίες της Πολιτείας σαν αντίδραση στις δικές μας συγκεντρώσεις, αμέριμνους περαστικούς με μόνο κριτήριο το μήκος της κώμης τους; Έτσι δεν επιτέθηκαν από πίσω στον εκλογικό μας αντιπρόσωπο στην Νέα Ιωνία την δεύτερη εβδομάδα των εκλογών και τον χτύπησαν αλύπητα. Ίδιες ακριβώς μέθοδοι που εφαρμόζονται σε μια τριτοκοσμική μουσουλμανική κοινωνία όπου λιθοβολούν και δολοφονούν δια σκυταλισμού ανθρώπους για ασήμαντη αφορμή.

Και αυτή ακριβώς την κοινωνία, με αυτούς τους πνευματικά και διαλεκτικά πρωτόγονους, επιθυμούν να εγκαθιδρύσουν στην Ελλάδα, όταν και εάν αναλάβουν τα ηνία της Χώρας;

Γι αυτό τον λόγο ο κύριος Τσίπρας από τώρα εξαγγέλλει ότι όταν θα έρθει στην εξουσία θα νομιμοποιήσει όλους τους μετανάστες και θα τους επιτρέψει να φέρουν εδώ τις οικογένειές τους και το «Πόκεμον» του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Γαϊτάνη δηλώνει από το βήμα της βουλής ότι οι μετανάστες είναι αδέλφια μας (τους); Για να γίνει η Ελλάδα Ισλαμαμπάντ, ή Καμπούλ και να λυντσάρονται άνθρωποι εν μέση οδό για ασήμαντη αφορμή;

Αλλά ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αυτό που συνέβη με την Μυρτώ, δεν θα επιτρέψουμε να ξανασυμβεί.

Φυσικά και προς αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως, πάντα δια μέσου της νομίμου οδού. Ας αρχίσει επιτέλους ο νόμος να προστατεύει τους Έλληνες και πράξεις όπως αυτή με την δεκαεξάχρονη Συμπατριώτισσα μας, να κολάζονται αυστηρά.
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: