Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΠΩΣ ΜΙΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΖΙ !!!


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.
Σε καμία περίπτωση και επ’ ουδενί λόγο δεν θα σχολιάζαμε, ούτε καν θα αναφερόμαστε σε αυτό το συμβάν.
Πόσο μάλλον όταν γνωρίζουμε ότι στην άθλια κοινωνία του θεάματος που ζούμε, λόγω της προβολής μιας αντεστραμμένης  πραγματικότητας και μιας χυδαίας και ισοπεδωτικής φιλοσοφίας, ακόμη και η πλέον αυστηρή επίκριση και η καταγγελία μίας ελεεινής και τρισάθλιας πράξης, αποτελεί συγχρόνως και έμμεση διαφήμιση. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν θα αναφερόμασταν στις πρακτικές ατόμων με νοσηρή προσωπικότητα καθώς και μηδενική ηθική και αξιοπρέπεια.

Παρ όλα αυτά το συγκεκριμένο συμβάν θα το σχολιάσουμε καταλήγοντας στο γιατί.
Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, κοινώς πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου, είχε προ ημερών δηλώσει ότι αν προκρίνονταν η Εθνική ομάδα στους 16 του Μουντιάλ θα πήγαινε στο σιντριβάνι της Πλατείας Συντάγματος και θα αφαιρούσε όλα τα ενδύματά της.
Πράγμα που φυσικά και έπραξε. Επειδή θεωρούμε ότι κάποιες γυναίκες ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα λόγω απελπιστικής ανάγκης και απελπισίας, για λόγους επιβίωσης, ενώ κάποιες άλλες για λόγους προσωπικής ευχαρίστησης λόγω του ότι το έχουν στο DNA τους, θεωρούμε την πράξη της συγκεκριμένης «κυρίας» απόλυτα λογική σε σχέση με τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα, τον αυτοσεβασμό και το ήθος της. Άλλωστε δεν έδειξε κάτι που δεν το έχουν ήδη δει χιλιάδες λάτρεις της βιομηχανίας του πορνό. Αυτή την «εργασία» γνωρίζει καλά, αυτή την «εργασία» προβάλει.
Αυτό όμως ειλικρινά που μας ενόχλησε είναι ότι μπροστά από το αιδοίο της (ή τηλεφωνικό κατάλογο, το ίδιο είναι), κρατούσε μια Ελληνική σημαία.
Το Εθνικό μας σύμβολο που κάποιοι έχυσαν το αίμα τους και έδωσαν τα νιάτα και τις ζωές τους για να κυματίζει υπερήφανο ψηλά και όχι για να το κρατάει η συγκεκριμένη, εμπρός στο μ…ί της (χίλια συγγνώμη προς τους αναγνώστες εκ μέρους του γράφοντος, αλλά η αυτοσυγκράτηση έχει και κάποιο όριο).
Επίσης αυτό που ειλικρινά μας εξοργίζει είναι η προβολή της πράξης της ως ένα ακόμη event παρακμής,  ισοπέδωσης και εξευτελισμού του δημοσίου βίου από τα ΜΜΕ, καθώς και η ολιγωρία της Πολιτείας να την «μαντρώσει» και να της επιβάλει τις ανάλογες νομικές κυρώσεις που προβλέπονται για την προσβολή της δημοσίας αιδούς και του Εθνικού συμβόλου.
260614133804_4613
Αλλά όπως πολύ σωστά θα σχολιάσει κάποιος, τόσο πολύ εκτιμά και υπολογίζει αυτή το αχρείο και ανθελληνικό καθεστώς την Σημαία, τόσο υπολογίζει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που θυσιάστηκαν για αυτή, που προτίθεται να αφαιρέσει τον σταυρό, για να μην προσβάλλεται (!!!) το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων μεταναστών, διότι έτσι ερμηνεύουν οι ελεεινοί υποκριτές τον όρο δημοκρατία και ελευθερία. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εξευτελίζει και να ντροπιάζει σύμβολα και πιστεύω που για κάποιους θεωρούνται αιώνια και ιερά.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν να ενοχληθούν αν το τελευταίο τσόλι που προβάλλεται εμπορευματοποιώντας τις αισθήσεις της, σκούπισε με την Σημαία τον πρωκτό της και το αιδοίο της, αφ ης στιγμής οι ίδιοι, που υποτίθεται ότι είναι οι πρώτοι που πρέπει να την σέβονται και να την τιμούν, την προδίδουν και την περιφρονούν.

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: