Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

160.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΝΕ...!!!


Οι αριθμοί προκαλούν πραγματικό σοκ: Ξεπερνούν τις 160.000 οι οικογένειες που τον προηγούμενο χρόνο ωφελήθηκαν από το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων. Οι άποροι που μπόρεσαν να υπαχθούν στο πρόγραμμα ξεπέρασαν τα 100.000 και οι σιτιζόμενοι πλησίασαν τους 17.000. Τα στοιχεία που δεν είναι δικά μας, αλλά του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και των περιφερειών της χώρας, που έχουν διαβιβαστεί στη βουλή.

Για να δείτε τι γίνεται στη χώρα του… successstory, αναφέρουμε ενδεικτικά ότι, μόνο στην Περιφέρεια Αττικής την τριετία 2011-2013 οι υποβληθείσες αιτήσεις για το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων ήταν 87.783 και οι δικαιούχοι 74.660, ο μέσος όρος των δικαιούχων σιτιζόμενων ανήλθε στους 16.855 δικαιούχους.

Και βέβαια, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια και συνήθως είναι πολύ μεγαλύτεροι, γιατί –ειδικά στις επαρχίες- υπάρχουν και κάποιοι που ντρέπονται να δηλώσουν ότι δεν έχουν να φάνε.

Αυτά είναι τα έργα των Σαμαροβενιζέλων που ψηφίστηκαν από το 31% (!!!) του ελληνικού λαού και υπό την ανοχή αυτών που απείχαν από τις εκλογές (ενώ είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν) και αυτών που ψήφισαν Κυνηγούς, Ψαράδες, Κτηνοτρόφους, Παναθηναϊκά Κινήματα, Λεβέντηδες, Βεργήδες και άλλα κομματίδια του ΤΙΠΟΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: