Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!



Αφορμή για το παρόν υπήρξε η παρατηρητικότητα ενός συναγωνιστή της Τοπικής Βορείων Προαστίων στην πρόσφατη συγκέντρωση έξω από την Βουλή υπέρ των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής την ημέρα που θα μίλαγε Ο Αρχηγός και οι άλλοι αδίκως κρατούμενοι συναγωνιστές.

Πράγματι αυτός ο κύριος (Γκούμας) είναι ένας από τους δημοσιογράφους που εμφανίζεται σε τηλε-παράθυρα (τηλε-δίκες) μαζί με άλλους καθεστωτικούς μεγάλο-αμειβόμενους Δημοσιογράφους (π.χ. Τσαπανίδου) για να ρίχνουν λάσπη στην Χρυσή Αυγή.
Όπως παρατηρούμε πράγματι αυτός ο κύριος ζορίζεται να κάνει την δουλεία του, «Τρομοκρατημένος» σουλατσάρει ανάμεσα στα μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγή και με φανερά «αγχωμένο» ύφος (και με τα χέρια στις τσέπες) προσπαθεί να αποφύγει τις «ροπαλιές» των μελών της Χρυσής Αυγής.
Το ίδιο συμβαίνει με τον ίδιο και άλλους συναδέλφους του σε κάθε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. στις οποίες επανειλημμένως  ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης βγάζει ανακοίνωση από το μικρόφωνο:«παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ να προσέλθουν μπροστά στην κεντρική εξέδρα, σε λίγο ξεκινά η εκδήλωση»
Όσοι συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις τα έχουμε ζήσει, τα αναφέρουμε για αυτούς που δεν έρχονται και λαμβάνουν «έγκυρη» ενημέρωση από τέτοιους κυρίους, ότι πάρα λίγο να «φονευτούν» από τα παιδιά της Χρυσής Αυγής.

Υ.Γ: Ένα μικρό δείγμα των συκοφαντιών του μηχανισμού της επαγγελματικής λάσπης των μισθοσυντήρητων-υποτακτικών του σάπιου συστήματος.

http://ethnikismos.net/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: