Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Έτσι εξαργυρώνεται η αποστασία: Ελεύθερος χωρίς όρους ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος! ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι εξαργυρώνεται η αποστασία: Ελεύθερος χωρίς όρους ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος! ΒΙΝΤΕΟ
Έπεσαν πλήρως οι μάσκες της δικαστικής και πολιτικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής.  Αποδείχθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο πως η δίωξη είναι ξεκάθαρα πολιτική, αφού το μόνο αδίκημα το οποίο διώκεται είναι να είναι κανείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Το σκεπτικό της απόφασης για τον αποστάστη βουλευτή ήταν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις τέλεσης νέων αδικημάτων λόγω της ουσιαστικής και τυπικής αποχώρησής του από την "εγκληματική οργάνωση".
Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος τον Δεκέμβριο του 2013 κατακεραύνωνε τον Σαμαρά και τους σκευωρούς για την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Μετά την προσέγγισή του από μεγαλοπαράγοντα της ΝΔ και την αποστασία του, εξαργύρωσε με την ελευθερία του ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ την ανεξαρτητοποίησή του.
Τότε έλεγε συγκεκριμένα: «Στους προδότες δεν αξίζει ο θάνατος. Να μείνουν πάντα αθάνατοι να βλέπουν τα παιδιά τους να ψοφάνε, τα εγγόνια τους, τα δισέγγονά τους και οι σάρκες τους να σαπίζουν αιωνίως. Αυτό είναι μια ιστορική φράση για τον Εφιάλτη. Εφιάλτες είναι να ζουν για πάντα και να μην υπάρχει χώμα να τους θάψει, αυτό τους αξίζει».
Αυτό όμως δεν θεωρήθηκε ρητορική μίσους από τους Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου, αλλά μόνο οι ομιλίες του Συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη θεωρήθηκαν "εμπρηστικές" και του επιβλήθηκε ο πρωτοφανής όρος να μην μιλάει!
Ο Σαμαράς ενόψει και της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλα τα κόμματα για αποστάτες και ο Αλεξόπουλος είναι ένας από τους πρώτους πρόθυμους!
Επίσης να σημειωθεί ότι το 2012 η Χρυσή Αυγή στον νομό Λαρίσης πήρε ποσοστό 6,50% και 10.729 ψήφους. Μετά την αποστασία Αλεξόπουλου στις πρόσφατες ευρωεκλογές το ποσοστό ανέβηκε στο 9,11% και στις 14.460 ψήφους.
Ένας αποστάτης λοιπόν με καμία λαϊκή νομιμοποίηση (αντιθέτως, η παρουσία του όπως απεδείχθη έκοβε ψήφους από την Χρυσή Αυγή) παίζει βρώμικο πολιτικό παιχνίδι και οφείλει να παραιτηθεί και να παραδώσει άμεσα την έδρα στον νόμιμο κάτοχό της, στην Χρυσή Αυγή.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: